Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Braithwaite l-a servit pe Messi la debutul pentru FC Barcelona şi a fost extrem de fericit: "N-o să-mi spăl hainele după ce m-a luat în braţe!"

Braithwaite l-a servit pe Messi la debutul pentru FC Barcelona şi a fost extrem de fericit: "N-o să-mi spăl hainele după ce m-a luat în braţe!"

FC Barcelona

Comentarii

Martin Braithwaite (28 de ani) a debutat la FC Barcelona în victoria cu Eibar, 5-0 pe Camp Nou, şi a participat la două dintre golurile catalanilor. Atacantul danez l-a servit pe Messi şi a provocat o respingere a portarului din care a marcat Arthur, iar la finalul partidei a fost extrem de fericit. Braithwaite a spus că nu-şi va spăla echipamentul după ce Messi l-a luat în braţe.

FC Barcelona a câştigat cu 5-0 împotriva lui Eibar, pe teren propriu, după ce Leo Messi a marcat patru goluri, iar Arthur a completat o seară excelentă pentru catalani. A fost debutul perfect pentru Martin Braithwaite, care a contribuit la două dintre reuşitele Barcelonei şi a spus, la finalul partidei, că nu îşi va da echipamentul la spalăt după ce Messi l-a luat în braţe la golul patru.

"N-o să-mi spăl hainele după ce Messi m-a luat în braţe. Sunt foarte fericit că i-am dat prima pasă de gol lui Leo. Sunt trist că nu am marcat, dar Dmitrovic a fost foarte bun la acea fază!", a spus Martin Braithwaite la finalul meciului meciului FC Barcelona - Eibar 5-0. Danezul putea marca, dar Dmitrovic a intervenit foarte bine la faza la care mingea a ajuns la Arthur şi brazilianul a închis tabela.

FC Barcelona - Eibar 5-0

Formaţia FC Barcelona a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Eibar, în etapa a XXV-a a campionatului Spaniei.

Lionel Messi a marcat de patru ori, în minutele 14, 37, 40, 87.



Al cincilea gol al catalanilor a fost reuşit de Arthur, în minutul 89.

Afla mai multe despre: martin braithwaitemessifc barcelonadebut 

viewscnt
Articole similare