Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Braithwaite, o nouă declaraţie de dragoste pentru Lionel Messi: "Este Dumnezeu"

Braithwaite, o nouă declaraţie de dragoste pentru Lionel Messi: "Este Dumnezeu"

FC Barcelona

Comentarii

Martin Braithwaite (28 de ani) a ajuns de puţin timp la Barcelona, după ce clubul catalan i-a plătit clauza de reziliere în valoare de 18 milioane de euro, dar s-a pus "bine" cu Messi încă de la primul meci jucat în tricoul blaugrana.

Atacantul danez l-a servit pe Messi şi a provocat o respingere a portarului din care a marcat Arthur, în victoria, 5-0 cu Eibar, iar la finalul partidei a fost extrem de fericit. Braithwaite a spus că nu-şi va spăla echipamentul după ce Messi l-a luat în braţe.

După meciul cu Napoli, terminat la egalitate, 1-1, dar unde danezul nu a jucat, pentru că nu este inclus pe lista UEFA, atacantul i-a făcut o nouă declaraţie de dragoste colegului său din atacul Barcelonei: "Nimeni nu poate face lucrurile pe care le face el. Controlează jocul, este un fotbalist extraordinar. Dacă fotbalul ar fi o religie, Messi ar putea fi Dumnezeu", a spus Braithwaite, potrivit Marca. 

Braithwaite nu a reuşit să marcheze la debutul pentru Barca, însă are şase goluri pentru Leganes în acest sezon de LaLiga. 

Afla mai multe despre: martin braithwaitebarcelonamessi 

viewscnt
Articole similare