Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bratu a vorbit despre oferta de la U21. Ce decizie finală a luat antrenorul „câinilor” şi cum vede meciul cu Voluntari

Bratu a vorbit despre oferta de la U21. Ce decizie finală a luat antrenorul „câinilor” şi cum vede meciul cu Voluntari

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Voluntari, contând pentru prima etapă din Liga 1 Betano. Bratu spune că nu are de gând să părăsească echipa din Ştefan cel Mare, în ciuda interesului arătat de FRF pentru el.

„Mă aştept ca jucătorii să aibă o reacţie bună pe tot parcursul campionatului. Ne-am pregătit bine, dar mai sunt şi lucruri de îmbunătăţit. Mă bazez însă pe caracterul lor şi pe pregătirea mentală pe care o au.

Eu ştiu că Daniel Opriţa e antrenor la Voluntari, nu domnul Andone. Va fi greu. Au venit mulţi jucători noi la ei, despre care nu ştim mare lucru. Toate începuturile de campionat sunt dificile. Voluntari a pierdut cu Dinamo în sezonul trecut, tocmai de aceea cred că jucători mei vor avea ambiţia necesară să câştige. Nimeni nu mai vrea să joace în play-out.

Noi nu ne gândim la campionat. E şi normal. Vom lua fiecare meci în parte şi vom vedea ce va fi. Daniel Popa s-a pregătit foarte bine în această perioadă, ne aşteptăm să aibă o reacţie bună mâine. El a mai înscris cu Voluntari.

Sunt mulţumit de lot. Mai pot apărea modificări. Dinamo are o echipă omogenă, cu caracter, care îşi doreşte să facă performanţă. Gomelt e un mijlocaş de picior stâng. L-am dorit foarte mult. Poate evolua pe mai multe poziţii.

Îi mulţumesc lui Mirel Rădoi pentru declaraţiile făcute la adresa echipei noastre. El a fost prezent la două meciuri din cantonamentul nostru. Se pare că a tras concluziile potrivite. Nu au fost discuţii oficiale pentru postul de selecţioner la U21. Eu vreau să continui la Dinamo, să-mi duc munca la capăt” - a spus Florin Bratu. 

Afla mai multe despre: florin bratudinamovoluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare