Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bratu: "Acum ne formăm pentru următorul sezon. Vom fi pregătiţi să ne luptăm cu orice adversar"

Bratu: "Acum ne formăm pentru următorul sezon. Vom fi pregătiţi să ne luptăm cu orice adversar"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

"Nu e foarte uşor în play-out. Am jucat împotriva unei echipe care avea mare nevoie de victorie. Mă bucur că băieţii au înţeles faptul că acum ne formăm pentru sezonul viitor. Chiajna a jucat bine de la venirea lui Ionuţ Badea. Noi încercăm să îmbinăm experienţa cu tinereţa. Săptămâna viitoare voi aduce şi jucători de la juniori.

E prematur acum să spun că ne putem lupta la locurile de cupele europene. Însă vom fi pregătiţi de a ne lupta cu orice adversar. Vom urmări şi lupta la titlu, sper să vedem două meciuri frumoase, cu multe goluri, care să ne încânte" - a spus Florin Bratu la Telekom Sport. 

"Am întâlnit o echipă care mereu ne-a pus probleme. Nu aşteptam să-i învingem la scor. Am vrut să joc pentru a nu se crea speculaţii, chiar dacă am fost uşor accidentat. Mister mi-a spus să nu joc dacă simt dureri, dar am vrut să joc. Aş da orice ca să fim în play-off. Din păcate nu se mai poate acum" - a spus Dan Nistor la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dinamochiajnaliga 1florin bratu 

viewscnt
Articole similare