Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bratu, cu gândul la sezonul viitor: "Vreau jucători cu foame de a juca pentru Dinamo" Transferurile dorite şi avertismentul pentru fotbaliştii străini

Bratu, cu gândul la sezonul viitor: "Vreau jucători cu foame de a juca pentru Dinamo" Transferurile dorite şi avertismentul pentru fotbaliştii străini

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, şi-a lăudat jucătorii pentru victoria obţinută cu Juventus Bucureşti, scor 2-0, apoi şi-a îndreptat atenţia către sezonul viitor.

"Mă bucur că jucătorii sunt capacitaţi şi înţeleg mesajul meu foarte bine. Încearcă să ofere maximum. S-a creat o competiţie loială în grup, au avut şanse toţi jucătorii să demonstreze şi mă bucur că deja s-a creat un nucleu important de jucători şi deja încep să pregătesc sezonul viitor. Vreau să îmbin tinereţea cu experienţa acestor jucători. Pe viitor, vom vedea jucători importanţi, jucători pe care îi vreau cu foame de a se afirma şi de a juca pentru Dinamo. O să facem o treabă foarte bună. Vor rămâne jucătorii străini care, într-adevăr, vor face diferenţa în jocul lui Dinamo. În mare, vreau să mă bazez pe jucătorii români", a spus Bratu, la Telekom Sport.

Antrenorul dinamovist a vorbit deschis despre strategia pe care o va aborda în perioada de mercato: "Vreau patru-cinci transferuri bune, coroborate cu jucătorii tineri pe care îi avem împrumutaţi. Cred eu că putem forma o echipă competitivă".

Bratu s-a referit şi la lupta pentru câştigarea campionatului: "Mi-e greu să cred că se pot schimba lucrurile. Viitorul are echipă bună, joacă un fotbal frumos, dar nu ştiu dacă mai are motivaţia necesară să învingă o echipă ca CFR, care joacă cu trofeul pe masă. În fotbal se pot întâmpla multe".

Cât despre reacţia avută de galerie la momentul de reculegere: "Mi-e greu să vorbesc în numele suporterilor. Fiecare om e construit într-un fel. Nu ştiu ce au simţi fanii noştri, dar trebuia să fie un moment special, pentru un om special, care ne-a bucurat copilăria".

Formaţia Dinamo a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Juventus Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a X-a a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Popescu '64 şi Nistor '72.

Afla mai multe despre: bratudinamojuventus 

viewscnt
Articole similare