Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bratu: "E o onoare pentru jucătorii noştri să-l aibă lângă ei un om cu 113 meciuri la naţională!" Ultimele detalii despre Răzvan Raţ

Bratu: "E o onoare pentru jucătorii noştri să-l aibă lângă ei un om cu 113 meciuri la naţională!" Ultimele detalii despre Răzvan Raţ

Superliga

Comentarii

Dinamo a ratat toate obiectivele în acest sezon după ce a fost eliminată şi din Cupa României, în urma înfrângerii de la Craiova, scor 0-1, iar şansele ca Răzvan Raţ să mai semneze cu trupa roş-albă au scăzut exponenţial.

Florin Bratu spune că Raţ a fost cel care i-a cerut să se antreneze alături de roş-albi şi că simplul fapt că fostul internaţional se pregăteşte cot la cot cu Torje şi Compania reprezintă un plus pentru echipă. Totuşi, "Bratone" nu pare convins că acesta va şi îmbrăca tricoul roş-alb în meciurile din play-out.

"Eu îl cunosc de 20 de ani, am jucat împreună la juniorii Rapidului. El m-a rugat să se antreneze cu noi, pentru că vrea să se menţină în formă. Nu m-am gândit la asta (n.r. să-i ofere un contract), dar ne gândim dacă la un moment dat avem nevoie, pentru că se antrenează zi de zi cu noi şi e o onoare pentru jucătorii pentru jucătorii noştri să aibă lângă un jucător cu 113 meciuri la naţională, cu o Cupă UEFA câştigată şi nu cred că e la îndemâna oricui", a declarat Florin Bratu.

Afla mai multe despre: florin bratudinamoratantrenamente 

viewscnt
Articole similare