Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bratu, încântat de jocul băieţilor săi: "Sunt fericit când echipa se exprimă bine". De ce a presimţit Hanca faptul că va marca

Bratu, încântat de jocul băieţilor săi: "Sunt fericit când echipa se exprimă bine". De ce a presimţit Hanca faptul că va marca
Comentarii

Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Concordia Chiajna, în etapa a patra a play-out-ului Ligii I, în direct la Telekom Sport 1.

"Nu e uşor să-i poţi motiva pe aceşti băieţi jucând pe un stadion cu foarte puţini oameni. Am făcut un joc bun, am dominat adversarul, am creat presiune, am verticalizat jocul. Exact ce le-am cerut, băieţii au făcut. Sunt mândru de ei. Dan Nistor s-a ridicat la nivelul pe care îl doreşte Dinamo. A contribuit la toate golurile. Dar în această seară toată echipa a jucat bine.Gabi a intrat bine în joc, vrea să şi înscrie, iar uşor, uşor cred că o va face în meciurile viitoare. Atât timp cât echipa sa exprimă bine, eu sunt fericit" - a spus Florin Bratu la Telekom Sport. 

"Sunt bucuros că am putut să-mi ajut echipa, e cel mai important lucru pentru mine. Era bine să înscriu şi eu, dar nu asta contează. Suporterii sunt supăraţi pe noi, iar în mare parte au dreptate. Cea mai frumoasă pasă de gol a mea din acest meci a fost cea cu exteriorul" - a spus Dan Nistor  la Telekom Sport. 

"Sunt foarte bucuros pentru că echipa a arătat bine spre foarte bine în această seară. A fost un joc ofensiv. Îl vom cinsti pe Nistor, ne-a oferit toate pasele de gol. Mi-era dor să marchez, dar presimţeam înaintea meciului că voi înscrie. Aşa s-a întâmplat mereu de Paşte" - a spus Sergiu Hanca  la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: florin bratusergiu hancanistordinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare