Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bratu, încântat de jocul prestat de echipa sa. Ce spune despre relaţia cu Torje: ”Am nevoie de sânge proaspăt”

Bratu, încântat de jocul prestat de echipa sa. Ce spune despre relaţia cu Torje: ”Am nevoie de sânge proaspăt”

Superliga

Comentarii

Echipa Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (3-0), formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

La finalul partidei, Florin Bratu, antrenorul câinilor, s-a arătat încântat de jocul prestat de echipa sa.

”Mă bucur că v-a plăcut jocul şi mie mi-a plăcut. Cel puţin 60 de minute Dinamo a deschis jocul, şi-a creat ocaziie, cred că e acel joc care place suporterilor, vreau să văd jucătorii în continuare motivaţi sper să continuăm pe această linie”, a spus Florin Bratu la finalul partidei.

Despre tinerii jucători de la Dinamo: ”Joacă lângă jucători importanţi în campionatul României, avem acel triunghi de la centru şi jucătorilor tineri acest lucru le dă încredere”.

Mai are loc Torje în echipă? ”Gabi Torje nu m-a supărat cu nimic, a fost o decizie de nivel tactic. Gabi se comportă foarte bine la antrenamente, dar am nevoie de sânge proaspăt care să-şi doarească să iasă în evidenţă”, a spus ”Bratone”.

Ex-dinamovistul speră ca fostul său coleg de la Dinamo să poată redresa echipa. ”Eu imi apar postul de aici, Claudiu cred că o să poată să scoată echipa din această perioadă pentru că are şi calităţile necesare şi  are şi o echipă bună”, a mai spus Bratu.

Afla mai multe despre: bratudinamotorjefc voluntari,  

viewscnt
Articole similare