Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bratule, spune-i că e blasfemie!" VIDEO | Reacţia lui Cornel Dinu când a văzut ce şi-a tatuat pe mână un jucător de la Dinamo :)

"Bratule, spune-i că e blasfemie!" VIDEO | Reacţia lui Cornel Dinu când a văzut ce şi-a tatuat pe mână un jucător de la Dinamo :)

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a comentat cu umor imaginile surpinse de Telekom Sport la meciul Dinamo - Juventus, scor 1-2, în momentul intrării pe teren a tânărului Liviu Gheorghe.

Un detaliu i-a atras atenţia în mod special "Procurorului": tatuajul imens de pe mâna stângă. Iată cum a reacţionat fostul jucător şi antrenor al "câinilor".

"Mă surprinde şi la Bratu şi la alţi antrenori că intră acest jucător, Gheorghe... Poate este talentat, da, dar mă surprinde că nu sunt învăţaţi de mici aceşti jucători, într-o anumită ordine, disciplină.

Cum a intrat pe teren, l-am văzut pe acest Gheorghe că avea nişte tatuaje pe mâna stângă sau dreaptă, în care nu mai avea nevoie de ceas, că se uitau la limbile care erau desenate pe piele, îşi spunea singur ora exactă. Nu se poate aşa ceva. De copiii ăştia trebuie să avem grijă de mici, să facem o anumită educaţie.

Spune-i, măi Bratule, dacă ai cât de cât o educaţie în tine. Zi-le că nu e bine să-şi facă chip cioplit şi să-şi vopsească corpul... Că e blasfemie!
", a spus Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liviu gheorghedinutatuaj,  

viewscnt
Articole similare