Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilia - Chile 4-0. Neymar, magistral. Superstarul lui PSG, aproape de recordul lui Pele la naţionala ”Selecao”. Alte două reprezentative s-au calificat la Cupa Mondială

Brazilia - Chile 4-0. Neymar, magistral. Superstarul lui PSG, aproape de recordul lui Pele la naţionala ”Selecao”. Alte două reprezentative s-au calificat la Cupa Mondială
Comentarii

Reprezentativa Braziliei a învins, joi, selecţionata statului Chile, scor 4-0, în penultima etapă a grupei de calificare la Cupa Mondială din zona Americii de Sud.

Brazilia - Chile 4-0. Neymar, magistral. Superstarul lui PSG se apropie de recordul lui Pele la naţionala ”Selecao”

Neymar a provocat şi a transformat un penalty în minutul 44, ajungând la 71 de goluri pentru naţionala Braziliei în 117 meciuri, cu şase mai puţine decât legendarul Pele.

Vinicius, din pasa lui Neymar, a marcat în minutul 45+1, Coutinho a transformat un penalty în minutul 71, iar Richarlison a stabilit scorul final în minutul 90+1.

Brazilia este deja calificată la Campionatul Mondial şi este lider în grupă, cu 42 de puncte, urmată de Argentina, cu 35 de puncte şi care joacă vineri noapte cu Venezuela.

Alte două reprezentative s-au calificat la Cupa Mondială

Ecuador şi Uruguay sunt pe locurile 3-4, cu câte 25 de puncte, fiind de asemenea calificate la Cupa Mondială din Qatar.

Uruguay a învins Peru, scor 1-0, în timp ce Ecuador a pierdut, scor 1-3, cu Paraguay, dar totuşi a reuşit calificarea, după ce nu mai poate pierde unul din primele patru locuri din grupă.

Pentru locul 5, care merge la baraj, luptă marţi, în ultima etapă: Peru, Columbia şi Chile.

Ecuadorul s-a calificat la Campionatul Mondial pentru a patra oară în istoria sa, după ce a mai participat la ediţiile din 2002, 2006 şi 2014.

Uruguay este o prezenţă constantă la Cupa Mondială, calificându-se pentru a patra oară consecutiv la principala competiţie internaţională. În 2010 a obţinut locul patru în Africa de Sud.

Afla mai multe despre: neymarbrazilia 

viewscnt
Articole similare