Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul care a recunoscut oferta de la FCSB: ”O experienţă minunată!” A jucat alături de Neymar, Coutinho şi Alisson Becker

Brazilianul care a recunoscut oferta de la FCSB: ”O experienţă minunată!” A jucat alături de Neymar, Coutinho şi Alisson Beckergalerie foto

Superliga

Comentarii

Gilmerson dos Santos Mota, cunoscut ca Gil Bahia, susţine că în 2014 a fost aproape să semneze cu FCSB. Fundaşul dreapta în vârstă de 26 de ani a jucat la FC Vaslui în returul sezonului 2013-2014.

Gil Bahia este un fundaş dreapta brazilian care a avut un început de carieră foarte promiţător. S-a format la Cruzeiro, iar în 2011 a fost chemat la naţionala Braziliei U17, unde i-a avut coechipieri pe Neymar, Coutinho şi Alisson Becher: ”Echipa naţională a fost ceva senzaţional pentru mine. Să împarţi vestiarul şi jucând alături de fotbalişti precum Neymar sau Coutinho sunt amintiri pe care nu le voi uita niciodată. Mereu le arat poze cu ei prietenilor şi familiei. De asemenea, o să le arată şi viitorilor mei copii”, a spus Gil Bahia pentru torcedores.com.

Din păcate pentru el, traseul său a fost foarte diferit faţă de cele trei staruri. În februarie 2014, a semnat cu FC Vaslui, dar a avut doar 10 apariţii. Totuşi, spune că experienţa în România a fost impresionantă pentru el şi susţine că a fost aproape să semneze cu FCSB: ”Era un club (n.r. FC Vaslui) cu mulţi jucători brazilieni. Pentru mine, a fost o experienţă incredibilă să întâlnesc echipe care s-au luptat pentru Champions League. Chiar am fost aproape să merg la Steaua Bucureşti. A fost o experienţă minunată”.

După ce s-a despărţit de FC Vaslui a mers la U Cluj, apoi a revenit în ţara natală, la Marilia, CA Juventus şi Prudentopolis Esporte Clube, iar în această iarnă a semnat cu  US Ben Guerdane, o echipă din campionatul Tunisiei.

Afla mai multe despre: gilmerson dos santos motagil bahiafcsb 

viewscnt
Articole similare