Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul Eric de Oliveira revine Gaz Metan Mediaş. Este pentru a 4-a oară când semnează cu echipa medieşeană

Brazilianul Eric de Oliveira revine Gaz Metan Mediaş. Este pentru a 4-a oară când semnează cu echipa medieşeană

Fotbal

Comentarii

Eric de Oliveira are 65 de goluri marcate în Liga 1, statistică care îl clasează pe primul loc în topul celor mai buni marcatori străini din Liga 1.

Eric de Oliveira, ajuns la vârsta de 35 de ani, a anunţat miercuri că va semna un contract valabil pe un an şi jumătate cu Gaz Metan Mediaş. Acesta a declarat că a avut de ales între Gaz Metan şi Dinamo dar a ales formaţia din Mediaş.

Eric are 147 de meciuri jucate în tricoul celor de la Mediaş pentru care a marcat de 36 de ori. În 2007, Eric ajungea în România unde a semnat chiar cu Gaz Metan. În total acesta a jucat la Gaz Metan în perioadele 2007-2011, 2012-2013 şi 2016-2017. Brazilianul are şi un pub deschis la Mediaş. El are 65 de goluri marcate în Liga 1, statistică care îl clasează pe primul loc în topul celor mai buni marcatori străini din Liga 1.

"M-am întâlnit cu Mihai Teja ieri. I-am dat indicaţii pe unde să mai meargă în oraş, să nu se piardă. I-am spus că, dacă are nevoie, în două minute sunt acolo. Glumim, dar Teja e obişnuit cu ce e la Mediaş, preşedintele îşi face treaba bine. Mediaş stă foarte bine financiar în acest an, are condiţii bune, cum puţine echipe au. Am o înţelegere cu clubul, cred că săptămâna asta vom realiza. Am lucrat cu Teja, va fi mai uşor. Aştept să mă pun la punct cu fizicul, apoi să mai joc un an şi jumătatate, doi, apoi să mă întorc acasă" a declarat Eric pentru Look Sport.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: eric de oliveira 

viewscnt
Articole similare