Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul Neymar este foarte aproape să-şi prelungească acordul cu PSG până în 2026 când va avea 34 de ani

Brazilianul Neymar este foarte aproape să-şi prelungească acordul cu PSG până în 2026 când va avea 34 de ani

Fotbal

Comentarii

Neymar este cel mai scump transfer din istorie. PSG a plătit celor de la Barcelona suma de 222 de milioane de euro în 2017.

Neymar este foarte aproape să semneze un nou contract cu francezii de la PSG. Fotbalistul, acum în vârstă de 29 de ani, ar urma să joace la clubul din capitala Franţei până la vârsta de 34 de ani. În 2017, PSG l-a transferat pe Neymar de la Barcelona.

"Neymar vrea să rămână la PSG. Vede că echipa se află în creştere şi îi place proiectul", a declarat jurnalistul Fabrizio Romano, la CSB Sports, citând o sursă apropiată a brazilianului.

În contractul pregătit de PSG este inclusă o primă specială pentru câştigarea Ligii Campionilor. PSG este finalista ediţiei trecute de Champions League şi va juca în această noapte de la ora 22:00 cu Bayern pentru un loc în semifinale. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1.

Neymar este cel mai scump transfer din istorie. PSG a plătit celor de la Barcelona suma de 222 de milioane de euro în 2017. Brazilianul are 83 de goluri în cele 106 meciuri pe care le-a jucat până acum pentru formaţia din Franţa. În Liga Campionilor, Neymar a marcat 20 de goluri pentru PSG.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: psgneymar 

viewscnt
Articole similare