Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul Rodrygo, laude pentru Zinedine Zidane: ”Mă sfătuieşte, mă ajută şi mă laudă când e cazul”

Brazilianul Rodrygo, laude pentru Zinedine Zidane: ”Mă sfătuieşte, mă ajută şi mă laudă când e cazul”

Real Madrid

Comentarii

Într-un interviu acordat pentru DAZN, brazilianul Rodrygo Goes a vorbit la superlativ despre antrenorul său, Zinedine Zidane.

În ciuda faptului că Zidane nu a contat pe el prea mult în ultima perioadă, Rodrygo are doar cuvinte de laudă pentru Zidane: ”Avem o relaţie foarte bună, m-a primit excelent la Madrid. El ştia în ce moment pot să intru şi să ajut echipa, dar şi cum să mă pregătească pentru acele momente. Mă ajută, îmi dă sfaturi, şi îmi spune unde şi cum să-mi îmbunătăţesc jocul. De asemenea, subliniază mereu când fac ceva bine” a mărturisit Rodrygo.

Brazilianul se gândeşte la echipa naţională: ”Este marele vis al oricărui copil care creşte în Brazilian. Sper să îmbrac tricoul echipei naţionale. Încerc să-mi fac treaba cât pot de bine pentru a fi în vederile selecţionerului” a mai adăugat brazilianul.

În vârstă de 19 ani, Rodrygo a fost adus de Real Madrid de la Santos, pentru 45 de milione de euro. A marcat deja 7 goluri pentru gruparea blanco în 18 meciuri. Rodrygo a jucat şi trei meciuri la echipa a doua a clubului, marcând de două ori. 

Afla mai multe despre: rodrygo goeszidane 

viewscnt
Articole similare