Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul Ronaldo nu-l vede pe Haaland la Real Madrid: "Este bun, dar Real îl are pe Benzema!" Ce fotbalist ar aduce la Valladolid dacă ar putea

Brazilianul Ronaldo nu-l vede pe Haaland la Real Madrid: "Este bun, dar Real îl are pe Benzema!" Ce fotbalist ar aduce la Valladolid dacă ar putea

Real Madrid

Comentarii

Ronaldo Nazario de Lima, uriaşul fotbalist brazilian care actualmente este proprietarul lui Real Valladolid, a vorbit despre posibila trecere a lui Haaland pe Santiago Bernabeu.

"Haaland este un fotbalist foarte bun. Am crezut că mă întrebaţi dacă îl aduc la Valladolid" a început Ronaldo, glumind, atunci când a fost întrebat despre atacantul Borussiei Dortmund.

"E tânar şi are un an destul de bun la Borussia, cu multe goluri. Dar, haideţi să vedem cum se va termina acest sezon. Echipele mari e normal să-l urmărească, inclusiv Real Madrid. Dar să nu uitaţi că la Real Madrid sunt mulţi jucători mari, printre care şi Benzema, care marchează în fiecare duminică" a subliniat brazilianul Ronaldo.

Joi, contra Valenciei, atacantul francez Karim Benzema (32 de ani) a reuşit o dublă pentru Real Madrid, în minutele 61 şi 86. Reuşita de 3-0 a fost una fantastică! Nouarul madrilenilor are 21 de reuşite în 38 de partide în acest sezon, pentru Real Madrid.

Întrebat ce fotbalist ar aduce la Valladolid dacă i-ar permite bugetul, Ronaldo nu a stat prea mult pe gânduri: "Dacă aş avea bugetul necesar şi aş putea aduce orice jucător din lume, cred că l-aş transfera pe Mbappe. Îmi aminteşte de mine" a spus mai spus Ronaldo. 

Afla mai multe despre: ronaldo nazariohaaland 

viewscnt
Articole similare