Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilienii la putere! Performanţa uluitoare a celor doi portari de la Manchester City şi Liverpool

Brazilienii la putere! Performanţa uluitoare a celor doi portari de la Manchester City şi Liverpool

Premier League

Comentarii

Formaţia Manchester City a învins, duminică, în deplasare, echipa Brighton, scor 4-1, şi a câştigat campionatul Angliei pentru a şasea oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv. Echipa lui Pep Guardiola a obţinut titlu cu doar un punct în faţa formaţiei Liverpool.

Murray a deschis scorul pentru Brighton în minutul 27, însă "cetăţenii" au revenit prin Aguero '28, Laporte '38, Mahrez '63 şi Gundogan '72.

La Brighton, Florin Andone a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Murray. Manchester City a mai câştigat campionatul Angliei în 1937, 1968, 2012, 2014 şi 2018.

Ederson şi Alisson, sezon uluitor!

Pentru prima dată după 10 ani, cei doi portari brazilieni de la City şi Liverpool au reuşit să-şi păstreze imaculată poarta în mai mult de 20 de meciuri într-un singur sezon.

Alisson are 38 de meciuri în acest campionat şi 22 de goluri primite. În 21 de partide portarul lui Liverpool nu a primit.

Ederson a bifat şi el 38 de prezenţe în această stagiune, încasând 23 de goluri. În 20 de meciuri, portarul lui Manchester City nu a încasat gol!

Afla mai multe despre: edersonalissonmanchester cityliverpool 

viewscnt
Articole similare