Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 10 atacanţi pe lista celor de la FCSB. ”Se cer 10.000.000 de euro pentru un golgheter!”

BREAKING | 10 atacanţi pe lista celor de la FCSB. ”Se cer 10.000.000 de euro pentru un golgheter!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a cerut de urgenţă un atacant la echipă, iar impresarul Florin Vulturar este foarte aproape de a-i îndeplini dorinţa.

Gigi Becali l-a trimis pe Florin Vulturar în Africa de Sud pentru a-i găsi un atacant de careu, înalt, puternic, nu foarte scump, dar care să ştie şi cu ”varza”. 

  • În plus, omul de afaceri a insistat ca acesta să fie şi creştin ortodox.

Florin Vulturar i-a găsit atacanţi lui Gigi Becali

FCSB este lider în Superligă, însă Gigi Becali nu mai este deloc mulţumit de atacantul italian Andrea Compagno, de care este dispus să se despartă în iarnă, dacă va primi o ofertă convingătoare.

În consecinţă, a cerut să-i fie adus încă un atacant la echipă, care să-i creeze concurenţă italianului. Nu este exclus ca la FCSB să ajungă chiar doi atacanţi, în următoare perioadă, dacă Andrea Compagno va fi cedat.

Florin Vulturar a recunoscut că are o listă lungă de atacanţi pe care i-ar putea aduce la FCSB, însă s-a ferit să ofere vreun nume. 

S-a vorbit recent despre un anume Efmamjjasond Gonzalez, care aparţine de Kaizer Chiefs, dar este împrumutat la Bolivar, sau despre Judas Moseamedi, un sud-african liber de contract, care măsoară 1.90 m, cu zeci de meicuri în prima ligă din Africa de Sud şi o selecţie în naţionala U23.

Impresarul a exclus, totuşi, posibilitatea de a aduce un atacant din America de Sud, deoarece piaţa este una mult prea scumpă pentru cât este dispus Gigi Becali să ofere.

"O să mai vină probabil un alt atacant din străinătate. Nu e decis nimic, sunt 10 jucători pe listă. Se discută.

Majoritatea sunt din Africa, au preţuri rezonabile jucătorii buni. În America de Sud ţi se cer 10 milioane de euro pentru un golgheter”, a declarat Florin Vulturar, conform iamsport.ro.

În 2008, Gigi Becali a avut şansa de a-l transfera pe legendarul atacant Radamel Falcao, de la River Plate, însă nu a dorit să ofere 4.000.000 de euro în schimbul său.

  • S-a orientat către un alt atacant, Dayro Moreno, pentru care a plătit 2.000.000 de euro.

Falcao a fost cumpărat, apoi de River, în 2009, cu 5.500.000 de euro, şi vândut în 2011, la Atleitco Madrid, pentru 40.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin vulturarafrica de sud 

viewscnt
Articole similare