Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 11.000.000 de euro pentru Albion Rrahmani! Clubul care urgentează transferul

BREAKING | 11.000.000 de euro pentru Albion Rrahmani! Clubul care urgentează transferul

Fotbal

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) are şanse foarte mari să plece de la Rapid, în vară, mai ales dacă-şi va menţine forma sportivă excelentă arătată în această perioadă.

Cu 14 goluri marcate în 16 meciuri de Superligă în acest sezon, Albion Rrahmani a devenit unul dintre cei mai interesanţi jucători din campionat.

Aşa cum era normal, tot mai multe echipe importante ale Europei au început să se intereseze de soarta sa, iar primele oferte oficiale ar putea veni cât de curând.

Aston Villa, în pole-position pentru Albion Rrahmani

Potrivit informaţiilor obţinute de iamsport.ro, Aston Villa şi Benfica Lisabona au început, deja, tatonările cu Rapid, pentru obţinerea transferului lui Albion Rrahmani.

Chiar dacă ambele formaţii ar fi dispuse să ofere suma cerută de clubul din Giuleşti, aproximativ 8.000.000 de euro, în pole-position pare a fi gruparea britanică.

Aston Villa, antrenată de spaniolul Unai Emery, are toate şansele ca în sezonul următor să evolueze în Liga Campionilor. 

Chiar dacă nu prinde locul 4 în Premier League şi termină pe locul 5, odată cu schimbarea formatului de Liga Campionilor sunt acordate două wild-carduri ţărilor cu cel mai bun coeficient obţinut în sezonul precedent.

  • Anglia se află pe locul trei la coeficienţii adunaţi în sezonul 2023/2024, cu 16.250, sub Italia (17.714) şi Germania (16.357), dar este singurul campionat care a rămas cu cinci echipe calificate în acest punct al anului. Sunt şanse mari ca Anglia să termine pe primele două poziţii.

Totuşi, din sezonul viitor, Aston Villa are şanse foarte mari să rămână fără golgheterul Ollie Watkins, pe care Arsenal îl doreşte cu ardoare. Cota atacantului englez este de 65.000.000 de euro şi, cu siguranţă, Villa nu va obţine o sumă sub această cotă.

Aşadar, sursa citată anunţă că Aston Villa este dispusă să urce suma până la 11.000.000 de euro pentru a fi sigură că jucătorul nu ajunge la Benfica Lisabona.

În acelaşi timp, englezii înţeleg şi că ultimul cuvânt în luarea deciziei îl va avea tot fotbalistul. Şefii Rapidului nu se vor uita neapărat la bani, ci vor încerca să creeze o situaţie productivă pentru toată lumea.

Dacă el va dori să meargă la Benfica, în Portugalia, cei de la Rapid, din conducere, nu se vor uita la 3 milioane de euro”, notează sursa citată.

Afla mai multe despre: rrahmanibenficaaston villaunai emery 

viewscnt
Articole similare