Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 8 jucători, OUT de la Farul. Decizie uluitoare luată de Hagi la câteva ore după meciul din Europa

BREAKING | 8 jucători, OUT de la Farul. Decizie uluitoare luată de Hagi la câteva ore după meciul din Europa

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa primeşte vizita celor de la Poli Iaşi, duminică, de la ora 18:30, în etapa a treia a Superligii.

BREAKING | Decizie uluitoare luată de Gică Hagi înainte de returul din Conference

Meciul vine chiar înainte de returul din preliminariile Conference League, când „marinarii” se vor deplasa în Armenia pentru jocul cu FC Urartu. În tur, campionii României au câştigat, scor 3-2. Astfel, Gică Hagi a decis să lase 8 jucători în afara lotului pentru meciul de Superligă cu moldovenii, semn clar că „Regele” este cu gândul la competiţia europeană.

Deşi nu i-a numit pe cei 8 fotbalişti lăsaţi să se odihnească, este limpede că e vorba de jucătorii titulari, oferindu-le astfel mai mult timp de odihnă înainte de meciul decisiv din Armenia.

„Am luat decizia ca opt jucători să rămână acasă, nu are rost să-i spun. Cu restul vom aborda jocul la victorie. Gustavo şi Borgnino sunt accidentaţi.

Sunt doar opt jucători care rămân acasă. Noi avem lotul de 30 şi ceva de jucători. Vedem după aceea ce decizii vom lua”, a spus „Regele” la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Poli Iaşi. 

Giovanni Becali a dat verdictul în lupta pentru titlu: „E imposibil să ţii pasul cu ei, ar fi timpul să-l câştige!”

Giovanni Becali a analizat lupta pentru titlu din acest sezon de Superligă şi are o favorită clară.

Impresarul consideră că FCSB este principala favorită la câştigarea campionatului, mai ales din perspectiva transferurilor foarte bune pe care le-a făcut în această vară. Totodată, Giovanni Becali a ţinut să lanseze şi un atac la adresa nivelului din România, unul pe care îl consideră foarte slab.

„Lupta la titlu va fi foarte încinsă. Cred că va fi un sezon foarte strâns, 4-5 echipe vor lupta să câştige campionatul. Cred că FCSB este favorită ca întotdeauna, dar CFR Cluj, CSU Craiova, Farul şi chiar Rapid vor fi adversari redutabili. Ar fi timpul ca FCSB să câştige titlul după cei 8 ani în care a tot ieşit pe locul doi. Campania de transferuri a fost echilibrată şi inspirată, iar începutul este excelent.

Când FCSB incepe bine sezonul, e foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să ţii pasul cu ei. Oricum, dacă sezonul trecut Hagi a reuşit să iasă campion cu Farul cu doi copii de 17 ani titulari, înseamnă că nivelul campionatului este destul de slab”, a spus Giovanni Becali pentru PlaySport.

Afla mai multe despre: gica hagifarulsuperligaconference league 

viewscnt
Articole similare