Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "A acceptat propunerea!". Acord pentru transferul lui Haaland!

BREAKING | "A acceptat propunerea!". Acord pentru transferul lui Haaland!

FC Barcelona

Comentarii

Mino Raiola, agentul lui Erling Haaland (21 de ani), a acceptat propunerea Barcelonei de a reduce pretenţiile în legătură cu comisionul său şi al tatălui jucătorului pentru a facilita sosirea norvegianului pe Camp Nou. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, şi Mino Raiola au avut o întâlnire, la Torino, acum câteva zile.

"A acceptat propunerea Barcelonei!". Anunţul momentului în transferul lui Haaland!

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a profitat de deplasarea la Torino cu ocazia galei în care Pedri şi Lieke Martens au primit trofeele Golden Boy şi Golden Woman şi s-a întâlnit cu Mino Raiola pentru a discuta mai multe posibilităţi de transferuri pe Camp Nou. După ce s-a scris despre intenţia lui Nouassir Mazraoui de a semna cu Barcelona ca urmare a întâlnirii, acum se pare că şansele ca Erling Haaland să semneze şi el pe Camp Nou au crescut.

Gazzetta dello Sport scrie că, la întâlnire, Joan Laporta i-a cerut lui Mino Raiola, cu care are o relaţie foarte bună de prietenie, să reducă din pretenţiile comisionului său şi al tatălui lui Haaland pentru ca transferul pe Camp Nou să fie facilitat. Sursa citată scrie că Barcelona va încerca să reducă aceste comisioane cu aproape jumătate, profitând de relaţia bună dintre Laporta şi Haaland, pentru a putea face posibil transferul.

De cealaltă parte, Gazzetta dello Sport scrie că Mino Raiola a perceput-o întotdeauna pe Barcelona ca o oportunitate foarte bună pentru Haaland, având în vedere relaţia bună cu Joan Laporta. Agentul crede, de asemenea, că Barcelona ar fi o echipă foarte bună pentru Erling Haaland pentru că acesta ar fi liderul şi starul de pe Camp Nou în noul proiect, înconjurat de jucători tineri precum Pedri, Gavi sau Ansu Fati.

Totuşi, Barcelona va avea concurenţă serioasă pentru transferul lui Erling Haaland, având în vedere că norvegianul va avea activă, în vara lui 2022, clauza de reziliere de 75 de milioane de euro, accesibilă tuturor cluburilor mari. Mino Raiola anunţat că doar patru cluburi îl pot avea pe Haaland în vară, Barcelona, Real Madrid, Manchester City şi Bayern.

Erling Haaland a marcat 19 goluri şi a livrat cinci pase de gol în 15 meciuri jucate alături de Borussia Dortmund în toate competiţiile acestui sezon. Per total, Haaland are mai multe goluri marcate decât meciuri jucate pentru nemţi: a înscris 76 de goluri şi a livrat 20 de pase decisive în 74 de partide.

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haalandtransferbarcelonamino raiola 

viewscnt
Articole similare