Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | A fost făcut anunţul OFICIAL în privinţa lui Mbappe. Unde va juca francezul în sezonul viitor: "Un moment extrem de aşteptat"

BREAKING | A fost făcut anunţul OFICIAL în privinţa lui Mbappe. Unde va juca francezul în sezonul viitor: "Un moment extrem de aşteptat"

Clubul Paris Saint-Germain a reacţionat, luni, prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe reţelele de socializare, după anunţul făcut de Kylian Mbappe, cu o zi în urmă.

Campionul mondial a fost desemnat, duminică seară, cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1, prilej cu care Mbappe a transmis un mesaj cu totul şi cu totul surprinzător. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a mărturisit că îşi doreşte să aibă o responsabilitate mai mare la Paris Saint-Germain sau la altă echipă. La aproape 24 de ore distanţă, a venit şi reacţia clubului parizian.

"De-a lungul celor doi ani s-a creat o legătură strânsă între PSG şi Kylian Mbappe. Iar această poveste va continua în sezonul următor, cu dorinţa comună de a scrie istorie pe plan european, în an aniversar, la 50 de ani de la fondarea clubului.

Un moment extrem de aşteptat, în care ne putem reuni cu toţii pentru a scrie o nouă pagină extraordinară în istoria clubului, fiecare jucându-şi rolul în echipă", se arată în comunicatul clubului PSG:

 

 

Anunţ BOMBĂ făcut de Mbappe în faţa starurilor lui PSG

Francezul Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1, însă discursul avut de tânărul atacant în momentul în care a primit trofeul a produs rumoare şi a părut să-l ia prin surprindere inclusiv pe managerul lui PSG, Thomas Tuchel, prezent în sală.

Conform jurnaliştilor prezenţi, Tuchel a părut "şocat" în timp ce-l asculta pe Mbappe, care a lăsat să se înţeleagă extrem de clar că ia în calcul o despărţire de PSG chiar din această vară.

Mbappe e fără îndoială cel mai dorit jucător din lume, însă granzii Real Madrid sau Barcelona nu credeau că acesta poate fi transferat de la PSG atât de rapid, după ce campioana Franţei plătise 180 de milioane de euro în schimbul său.

"Este un moment foarte important pentru mine! Am ajuns, probabil, în primul sau al doilea moment de cotitură al carierei mele!

Am avut multe de învăţat aici şi simt că e momentul să am o mai mare responsabilitate. Poate la PSG sau poate în altă parte, pentru un nou proiect!", a spus Mbappe. Iar tânărul atacant nu a lăsat loc de interpretări, fiind întrebat despre această declaraţie şi după ce a coborât de pe scenă.

"Am spus ce aveam de spus! Când eşti în asemenea situaţii ai ocazia să transmiţi mesaje! Iar eu l-am transmis pe al meu. Dacă vorbesc mai mult, va fi prea mult şi nu acesta e mesajul pe care vreau să-l transmit!", a mai spus Mbappe.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta