Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | A SEMNAT cu Real Madrid! Los Blancos, lovitură în plină pandemie de coronavirus

BREAKING | A SEMNAT cu Real Madrid! Los Blancos, lovitură în plină pandemie de coronavirus

Real Madrid

Comentarii

Deşi lucrurile sunt extrem de agitate în fotbalul spaniol din cauza pandemiei de coronavirus, Real Madrid îşi face deja planurile pentru viitor.

Cotidianul MARCA anunţă că gruparea blanco şi-a asigurat serviciile fundaşului Achraf Hakimi printr-un nou acord pentru încă trei ani.

Dorit de Bayern Munchen, fundaşul imprumutat de madrileni la Borussia Dortmund a parafat deja noul acord cu Real Madrid, iar MARCA scrie că gruparea blanco şi-a "asigurat postul de fundaş dreapta pentru următorii 10 ani".

Marocanul s-a transformat într-una din senzaţiile din Bundesliga în ultimii doi ani. Impresionează prin polivalenţa sa, dar şi prin jocul ofensiv extrem de bun.

Hakimi poate juca atât ca fundaş dreapta, cât şi ca fundaş stânga şi a crescut la Real Madrid. Are 21 de ani şi a ajuns la gruparea blanco în 2006. Timp de 10 ani a jucat la toate categoriile de vârstă ale clubului, apoi a urcat la prima echipă în 2017. Hakimi a fost cedat la Borussia Dortmund pentru două sezoane în 2018 şi a strâns 65 de meciuri, marcând de zece ori pentru formaţia germană.

  • 17 meciuri are Hakimi în sezonul 2017-2018 la Real Madrid
  • 60 de milioane de euro este cota sa de piaţă

Afla mai multe despre: achraf hakimi 

viewscnt
Articole similare