Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | A semnat! "Perla" lăudată de şefii FCSB a "dat cu pixul" şi a fost prezentat oficial

BREAKING | A semnat! "Perla" lăudată de şefii FCSB a "dat cu pixul" şi a fost prezentat oficial

FCSB

Comentarii

FCSB a renunţat la una dintre "perlele" echipei, un fotbalist lăudat de conducerea clubului, la doar 20 de ani.

Andrei, unul dintre fraţii Tănasă ajunşi la FCSB în 2019, a plecat de la echipa "roş-albastră", deşi conducerea clubului îşi punea speranţe că va ajunge unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei în viitorul nu foarte îndepărtat, dată fiind vârsta fragedă.

FCSB a renunţat la Andrei Tănasă, "perla" pe care a transferat-o încă de la 16 ani

Legitimat la FCSB 2 încă de la finalul lui 2019, Andrei Tănasă a plecat de la FCSB fără să joace vreun meci pentru echipa a doua a "roş-albaştrilor" în acest sezon. Andrei Tănasă a semnat deja cu altă echipă, unde a fost deja prezentat oficial drept "cel mai bun produs al fotbalului ieşean din ultimii ani".

Andrei Tănasă a fost prezentat oficial la CS Tomeşti, după ce FCSB l-a transferat încă de pe vremea când avea 16 ani şi avea eticheta de jucător promiţător.

"Cel mai bun produs al fotbalului ieşean din ultimii ani, Andrei Tanasa (Tase), transferat la FCSB la doar 16 ani pentru 100.000 euro, semnează cu Clubul Sportiv Tomesti şi îşi doreşte sa pună umărul la promovarea echipei tomestene, urmând a-si face debutul duminică in faţa echipei Vointa Voinesti. Acest lucru a fost posibil din prisma relaţieI apropiate cu antrenorul echipei - Prof. Didi Florean. MULT SUCCES TASE IN TRICOUL ALB-VERDE!", se arată într-un comunicat al clubului.

FCSB a achitat 100.000 de euro celor de la Poli Iaşi la final de 2019 pentru transferul celor doi fraţi Tănasă, Andrei şi Matei.

În ceea ce-l priveşte, Matei Tănasă se află încă la FCSB şi a fost luat de mai multe ori în lotul echipei mari, la unele meciuri fiind chiar pe banca de rezerve.

Afla mai multe despre: fcsb transfer andrei tanasaandrei tanasa transfer fcsbandrei tanasa fcsb 

viewscnt
Articole similare