Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | AC Milan plusează pentru Radu Drăguşin. ”Diavolii”, gata să cedeze doi jucători la Genoa

BREAKING | AC Milan plusează pentru Radu Drăguşin. ”Diavolii”, gata să cedeze doi jucători la Genoa

Fotbal

Comentarii

Stefano Pioli îl vrea pe Radu Drăguşin la AC Milan şi este gata să includă doi jucători într-un eventual schimb cu Genoa.

Iniţial, presa din Italia a anunţat că antrenorul celor de Genoa, Alberto Gilardino, l-ar dori foarte mult pe atacantul Lorenzo Colombo de la AC Milan, însă, de curând, în ecuaţie a mai intrat un jucător.

AC Milan insistă pentru Radu Drăguşin

Jurnaliştii de la ”milanweb.it” anunţă că Genoa l-ar vrea şi pe fundaşul central Mattia Gabbia (23 de ani), iar ”diavolii” sunt dispuşi la negocieri, dacă ”grifonii” îl vor include în ecuaţie şi pe fundaşul român Radu Drăguşin.

Milanul vrea să-şi asigure serviciile lui Radu Drăguşin încă din această vară, însă nu ar insista neapărat să-l aibă în lot imediat. 

Stefano Pioli ar fi de acord să-l lase pe fundaşul român încă un sezon la Genoa, unde să capete mai multă experienţă la nivelul din Serie A.

Italienii sunt siguri că Radu Drăguşin are de partea sa un viitor strălucitor, iar AC Milan nu vrea să-l piardă pe fundaş, mai ales că şi rivalii de la FC Napoli îl au în vizor.

Mattia Gabbia a evoluat foarte puţin la AC Milan şi ar vrea să plece. Se află în vizorul mai multor formaţii din Serie A, inclusiv al celor de la Genoa.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mattia Gabbia, conform transfermarkt.de.

Situaţia lui Lorenzo Colombo este una diferită. Alberto Gilardino îl place foarte mult, dar AC Milan nu este dispusă să se despartă definitiv de jucător.

Aşadar, Genoa l-ar putea aduce pe Colombo doar sub formă de împrumut, ceea ce nu ar fi o variantă ideală pentru formaţia nou-promovată.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Lorenzo Colombo, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ac milangenoaradu dragusin 

viewscnt
Articole similare