Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Acceptă să trădeze! Barcelona TRANSFERĂ un fost atacant de la Real Madrid. Quique Setien îl vrea neapărat lângă Messi

BREAKING | Acceptă să trădeze! Barcelona TRANSFERĂ un fost atacant de la Real Madrid. Quique Setien îl vrea neapărat lângă Messigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona este în continuare în căutarea unui atacant care să-l înlocuiască pe Luis Suarez (32 de ani), vârful uruguayan fiind accidentat până la finalul sezonului. Catalanii au ales o nouă pistă, cea a lui Willians Jose (28 de ani), atacantul lui Real Sociedad, cu care Quique Setien (61 de ani) a mai lucrat la Las Palmas.

Mundo Deportivo şi Sport, două ziare apropiate de clubul catalan, scriu despre posibilitatea transferului lui Willian Jose la FC Barcelona. Sport scrie că Setien îl vrea pe atacantul brazilian, în timp ce Mundo Deportivo notează faptul că vârful de atac a fost oferit ca soluţie de avarie pe Camp Nou. Luis Suarez s-a accidentat, a fost operat şi va fi indisponibil până la finalul sezonului. Quique Setien îl aştepta pe Ousmane Dembele, cu care avea planuri mari, dar francezul s-a accidentat chiar înaintea revenirii.

Sport notează faptul că Setien a discutat deja cu şefii săi despre faptul că şi-l doreşte pe Willian Jose, cu care a mai lucrat la Las Palmas, într-un sezon foarte bun al formaţiei din Gran Canaria.

Trecut pe la Real Madrid, golgheter la Real Sociedad, dorit de Mourinho

Willian Jose, în vârstă de 28 de ani, a jucat pentru Real Madid Casilla, echipa a doua a clubului de pe "Bernabeu", în 2014. A crescut la Club de Regatas, în Brazilia, şi a mai jucat la Barueri, Maldonado, Sao Paolo, Gremio, Santos, Real Zaragoza, Las Palma şi Real Sociedad. Willian Jose e golgheter la Sociedad. Brazilianul a marcat 53 de ani şi a livrat 13 pase de gol în 131 de meciuri jucate la trupa din San Sebiastian.

Brazilianul a fost la un pas de un transfer la Tottenham în perioada de transferuri care tocmai s-a încheiat. Jose Mourinho l-a vrut la Tottenham, însă londonezii au refuzat să achite clauza de reziliere, de 70 de milioane de euro. Nu s-a ajuns la nicio înţelegere, iar Willian Jose a rămas la Sociedad.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Willian Jose, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: willian josefc barcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare