Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord". Lovitura carierei pentru un român, înaintea EURO 2024!

BREAKING | "Acord". Lovitura carierei pentru un român, înaintea EURO 2024!

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş (24 de ani) este la un pas de lovitura carierei, înaintea EURO 2024, turneu final la care va participa mai mult ca sigur alături de naţionala României, după prestaţiile foarte bune pe care le-a avut în Turcia, în tricoul celor de la Gaziantep FK.

Tot prestaţiile foarte bune avute şi golurile marcate pentru Gaziantep FK l-au adus în postura de a fi gata de transfer. Presa din Turcia anunţă că există deja un acord între jucător şi Trabzonspor, echipă care negociază deja de ceva timp cu Standard Liege pentru ca mutarea să fie realizată.

Denis Drăguş, acord de principiu cu Trabzonspor. Turcii încearcă să-i convingă pe cei de la Standard Liege

Turcii de la Takvim susţin că Denis Drăguş are deja un acord cu Trabzonspor în ceea ce priveşte transferul, după ce a bătut palma cu oficialii turci în privinţa contractului său, însă acum trebuie ca şefii celor două cluburi să se pună de acord în privinţa sumei de transfer, ceea ce nu s-a întâmplat deocamdată.

Prima ofertă făcută de Trabzonspor a fost refuzată de Standard Liege, care ţine la preţ. Sursa citată susţine că Denis Drăguş va interveni pe lângă şefii belgienilor pentru a-i facilita transferul în Turcia, la Trabzonspor, deoarece îşi doreşte foarte mult această mutare.

Contractul lui Denis Drăguş cu Standard Liege expiră în vara lui 2025, după ce belgienii l-au cumpărat în 2018.

Denis Drăguş a impresionat în Turcia, la Gaziantep FK, unde a marcat de 12 ori şi a livrat o pasă de gol în toate competiţiile cu fosta echipă a lui Marius Şumudică, antrenor care l-a adus în campionatul din Turcia.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis dragus transfer trabzonspordenis dragus trabzonspordenis dragus transferdenis dragus transfer turciatrabzonspor transfer denis dragus 

viewscnt
Articole similare