Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Acord pentru următorul transfer al FCSB-ului. Becali repatriază un fost golgheter al Ligii 1: "Mâine semnează!"

BREAKING: Acord pentru următorul transfer al FCSB-ului. Becali repatriază un fost golgheter al Ligii 1: "Mâine semnează!"

Fotbal intern

Comentarii

Patronul FCSB-ului, George Becali, a dezvăluit, sâmbătă, că a ajuns la un acord cu un fost golgheter al Ligii 1, care ar urma să semneze duminică un contract cu vicecampioana.

"Voi aduce un atacant. E român, a jucat în străinătate şi a fost golgeter în Liga 1. E genul meu de atacant. E marcator! Îmi place foarte mult de el. Este ce caut eu. Mâine semnează, îl iau gratis", a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Din informaţiile Telekom Sport, atacantul la care se referă Gigi Becali este Ioan Hora, care este liber de contract din septembrie anul trecut, după despărţirea de echipa turcă Akhisarspor. Becali s-a reorientat către Hora după ce transferul lui Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaş a intrat în impas.

Ioan Hora a fost golgheterul Ligii 1 în ediţia 2015-2016, atunci când juca la Pandurii şi marca 19 goluri. Atacantul e cotat acum la 300.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, şi poate juca atât atacant, cât şi pe pe flancuri.

Hora a mai jucat de-a lungul carierei la UTA Arad, Gloria Bistriţa, ASA  Târgu Mureş, CFR CLuj, Konyaspor şi Elazigspor.

3 selecţii are Hora la naţionala României

44 de goluri a marcat Hora, în total, în Liga 1 în peste 200 de meciuri

Afla mai multe despre: becalihoratransfer 

viewscnt
Articole similare