Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord". Superstarul a spus "da" transferului, Barca a bătut palma cu clubul!

BREAKING | "Acord". Superstarul a spus "da" transferului, Barca a bătut palma cu clubul!

FC Barcelona

Comentarii

Perioada de mercato din campionatele tari ale Europei s-a încheiat de o lună de zile, însă Barcelona pregăteşte deja campania de achiziţii pentru începutul lui 2024. Noul an aduce un transfer important, pentru care catalanii au bătut deja palma.

Barcelona a ajuns la un acord cu Manchester City pentru transferul lui Joao Cancelo (29 de ani), fundaş dreapta împrumutat de la formaţia de pe Etihad până la finalul sezonului. Cele două părţi s-au înţeles asupra sumei de transfer, după ce jucătorul a spus deja "da".

Barcelona şi Manchester City, acord pentru transferul lui Joao Cancelo! Catalanii plătesc 28 de milioane de euro

Presa din Anglia susţine că Barcelona şi Manchester City s-au pus de acord în ceea ce priveşte suma de transfer pentru Joao Cancelo, fotbalist pe care catalanii l-au adus sub formă de împrumut de la formaţia engleză în ultimele zile ale mercatoului de vară din Europa.

Deşi iniţial i-a stabilit un preţ mare lui Joao Cancelo, se pare că Manchester City a scăzut din pretenţii. Concret, engelzii susţin că Barcelona şi Manchester City s-au înţeles pentru ca transferul definitiv al lui Joao Cancelo să se facă pentru 28 de milioane de euro, în perioada de mercato din iarnă, şi să nu se mai aştepte finalul sezonului.

Joao Cancelo a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol în şase partide jucate pentru Barcelona, de când s-a transferat pe Camp Nou.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joao Cancelo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferacordmanchester cityjoao cancelo 

viewscnt
Articole similare