Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord total!". Barca, primul transfer tare pentru Xavi! Vine de la City, dar nu e Sterling

BREAKING | "Acord total!". Barca, primul transfer tare pentru Xavi! Vine de la City, dar nu e Sterling

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona face primul transfer important în "era" Xavi, în perioada de transferuri din iarnă. Fotbalistul vine de la Manchester City, dar nu e Raheem Sterling, aşa cum s-a scris până acum, ci spaniolul Ferran Torres (21 de ani). Există deja un acord total între jucător şi Barcelona, catalanii trebuie să-i convingă acum pe cei de la Manchester City.

"Acord total!". Barca, primul transfer tare pentru Xavi! Vine de la City, dar nu e Sterling

Deşi până acum s-a scris foarte mult despre interesul Barcelonei pentru Raheem Sterling (26 de ani) de la Manchester City, se pare că şefii din birourile de pe Camp Nou s-au reorientat. Potrivit jurnalistului Fernando Polo de la Mundo Deportivo, unul dintre cei mai bine informaţi jurnalişti în ceea ce priveşte Barcelona, scrie că Xavi îl vrea pe Ferran Torres.

Între Ferran Torres şi Barcelona există deja un acord total pentru transfer, iar fotbalistul spaniol i-a transmis lui Pep Guardiola că îşi doreşte să ajungă pe Camp Nou în ianuarie. Sursa citată scrie că Guardiola a dat undă verde pentru plecarea sa, dacă Barcelona şi Manchester City se înţeleg.

Barcelona e optimistă că-l poate lua pe Ferran Torres, cel care poate juca în banda dreapta a atacului sau în poziţie centrală, vârf împins. MARCA, un alt ziar important din Spania, scrie că Barcelona i-a promis un rol important în echipă lui Ferran Torres. Xavi îl doreşte foarte tare pe fotbalistul crescut la Valencia.

Ferran Torres e accidentat în prezent, după ce şi-a fracturat piciorul la naţionala Spaniei, dar a strâns trei goluri şi o pasă de gol în şapte partide jucate în toate competiţiile acestui sezon la Manchester City. Ferran Torres mai are contract cu Manchester City până în vara lui 2025.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ferran Torres în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatranferferran torresacord 

viewscnt
Articole similare