Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord total!". Coleg superstar pentru Messi. Barcelona a realizat transferul

BREAKING | "Acord total!". Coleg superstar pentru Messi. Barcelona a realizat transferul

FC Barcelona

Comentarii

Sergio Aguero (33 de ani) va juca la Barcelona din vară. Atacantul, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, va semna un contract pe doi ani cu formaţia de pe Camp Nou.

Sergio Aguero, acord total cu Barcelona! Argentinianul va semna un contract pe doi ani

Barcelona e în căutare de soluţii pentru întărirea echipei pentru viitorul sezon şi, după Eric Garcia, catalanii s-au înţeles cu un alt fotbalist de la Manchester City. Este vorba despre Sergio Aguero, argentinianul de 32 de ani care va juca pe Camp Nou din vara viitoare, potrivit presei din Argentina. Jurnalistul Pablo Gravellone a anunţat, joi, că Aguero şi Barcleona au ajuns la un acord pentru transfer.

Aguero va rămâne liber de contract în vară, iar Barcelona îl poate lua gratis pe atacant. Sursa citată scrie că acesta va semna un contract pe doi ani cu Barcelona şi va juca alături de prietenul din naţioanal Argentinei, Leo Messi (33 de ani). Ronald Koeman şi-ar fi dat şi el acordul pentru sosirea lui Aguero.

Sergio Aguero e cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, cu 258 de goluri marcate în 388 de meciuri jucate pentru "Cetăţeni".

Afla mai multe despre: aguerobarcelonaacordtransfer 

viewscnt
Articole similare