Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Acord total cu Messi! Argentinianul a fost convins sa semneze. Salariu fabulos

BREAKING | Acord total cu Messi! Argentinianul a fost convins sa semneze. Salariu fabulosgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, fost preşedinte şi actual candidat la un nou mandat de preşedinte al FC Barcelona, a ajuns la un acord cu Leo Messi (33 de ani), iar argentinianul va continua pe Camp Nou dacă avocatul catalan va fi înscăunat preşedinte. Joan Laporta a mai condus clubul în perioada 2003-2010 şi are o relaţie foarte bună cu Leo Messi şi tatăl său, Jorge. Astfel, dacă va Joan Laporta va fi ales preşedinte, Leo Messi va continua la FC Barcelona

Acord cu Messi! Joan Laporta l-a convins pe argentinian să continue pe Camp Nou dacă va fi ales preşedinte

Viitorul lui Leo Messi (33 de ani) va fi o piatră grea de încercare pentru oricine va fi ales noul preşedinte al FC Barcelona, după ce Jose Maria Bartomeu şi întreaga sa echipă de conducere a demisionat. Alegerile prezidenţiale sunt programate pentru 24 ianuarie şi mai mulţi candidaţi, printre care Joan Laporta sau Victor Font, şi-au anunţat oficial candidatura pentru scaunul de preşedinte de pe Camp Nou.

Diariol Gol scrie, miercuri, că Joan Laporta are deja o înţelegere cu Leo Messi şi tatăl său, Jorge, iar starul argentinian va semna un nou contract în cazul în care avocatul catalan va fi ales preşedinte. Laporta a profitat de relaţia bună pe care o are cu Leo Messi şi agentul său care îi este şi tată şi a ajuns la un acord cu decarul blaugrana care a vrut să părăsească Barcelona după mai binde 16 ani petrecuţi pe Camp Nou.

Joan Laporta a mai condus FC Barcelona în perioada 2003-2010 şi e omul care i-a adus pe Camp Nou pe Ronaldinho sau pe Guardiola, ca antrenor principal. Avocat de meserie, Laporta a mai candidat pentru preşedinţia Barcelonei şi în 2015, când a fost învins de Jose Maria Bartomeu, care l-a înlocuit pe atunci pe Sandro Rosell. Ultimul şi-a dat demisia după ce au fost găsite nereguli la transferul lui Neymar, nereguli pentru care a făcut şi închisoare ulterior.

Acord cu Messi! Joan Laporta are oferta pregătită: "Va fi una bună, dar nu ne putem apropia de ceea ce oferă alte cluburi!"

Leo Messi este cel mai important fotbalist din istoria recentă a Barcelonei şi a fost la un pas să plece de pe Camp Nou în vară, când a cedat şi a dorit să părăsească echipa în urma unei umilinţe, 2-8 cu Bayern în Liga Campionilor. Messi a cerut să fie lăsat să plece gratis, însă Bartomeu s-a opus şi, în cele din urmă, argentinianul a rămas la club. Acum, când mai are puţin mai mult de şase luni de contract cu trupa blaugrana, Leo Messi aşteaptă să vadă cine va ieşi preşedinte pentru a-şi negocia viitorul.

Într-un interviu acordat Radio Marca, Joan Laporta a anunţat că, în cazul în care va fi ales preşedinte, îi va face o ofertă de prelungire a contractului lui Leo Messi, care va fi una bună, dar nu se va putea apropia de ceea ce vor oferi alte cluburi, ca Manchester City sau PSG. Totul din cauza situaţiei economice în care se află Barcelona în acest moment: "Ne vom folosi de toate armele pentru a-l convinge pe Messi să rămână. Va fi o ofertă bună din punct de vedere economic, dar nu vom putea atinge nivelul ofertelor de la alte cluburi!", a spus Joan Laporta.

Potrivit jurnalistului Quim Domenech, Leo Messi va avea un salariu de 46 de milioane de euro pe an în noul contract cu Barcelona.

Afla mai multe despre: leo messi barcelonaleo messi contract joan laportajoan laporta leo messi barcelonaleo messi joan laporta barcelona 

viewscnt
Articole similare