Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Acord total: Moruţan semnează cu rivala! Giovanni Becali, decisiv la negocieri

BREAKING | Acord total: Moruţan semnează cu rivala! Giovanni Becali, decisiv la negocieri

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) schimbă echipa, după ce a petrecut începutul sezonului la Galatasaray sub observaţia atentă a lui Okan Buruk. Antrenorul campioanei Turciei şi-a dat ok-ul pentru plecarea românului, iar Moruţan şi-a găsit o nouă echipă.

Presa din Italia anunţă plecarea lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray şi revenirea sa în "Cizmă", însă nu la Pisa, echipă cu care a luptat la promovarea în Serie A în sezonul trecut, ci la o rivală. Jurnaliştii italieni susţin că clubul a acceptat toate condiţiile pentru semnătura lui Moruţan.

Olimpiu Moruţan pleacă de la Galatasaray şi semnează în Serie B, dar nu cu Pisa, ci cu Palermo

Galatasaray l-a împrumutat în sezonul trecut pe Olimpiu Moruţan la Pisa, în Serie B, unde mijlocaşul român a avut o prestaţie excelentă, care a atras atenţia. Pisa l-a dorit definitiv pe Moruţan, însă n-a ajuns la niciun acord cu turcii, astfel că acesta n-a rămas.

Olimpiu Moruţan va revenit, totuşi, în Italia şi va lupta din nou la promovarea în Serie A, dar la rivala Palermo. Site-ul itasportpress.com scrie despre înţelegerea dintre Palermo şi Galatasaray, în care Giovanni Becali a avut un rol decisiv.

Moruţan va pleca sub formă de împrumut un la Palermo, de la Galatasaray, cu opţiune de cumpărare definitivă pentru şase milioane de euro. Suma este aproape dublă faţă de cea plătită de turci celor de la FCSB pentru achiziţionarea mijlocaşului ofensiv.  ”Vulturii” au acceptat toate condiţiile puse de Galatasaray, iar transferul e în linie dreaptă.

Olimpiu Moruţan a jucat 36 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la Galatasaray, timp în care a marcat de şase ori şi a livrat opt pase de gol.

  • 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutan transfer palermoolimpiu morutan palermoolimpiu morutan galatasaray palermoolimpiu morutan transfer 

viewscnt
Articole similare