Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Acord total pentru primul transfer al iernii la FC Barcelona! Contract pe cinci ani pentru fotbalistul care vine lângă Messi

BREAKING | Acord total pentru primul transfer al iernii la FC Barcelona! Contract pe cinci ani pentru fotbalistul care vine lângă Messi

FC Barcelona

Comentarii

Primul transfer al iernii la FC Barcelona e deja rezolvat. Eric Garcia (20 ani), fotbalist crescut în celebra academie La Masia, are un acord total cu Barcelona pentru a se întoarce pe Camp Nou, iar Joan Laporta, principalul favorit la a fi noul preşedinte al Barcelonei la alegerile de pe 24 ianuarie, şi-a dat deja acordul pentru ca mutarea să se facă. Toţi candidaţii la alegeri trebuie să-şi dea acceptul pentru transfer, astfel încât conducătorii actuali ai Barcelonei să poată oficializa revenire lui Eric Garcia.

Primul transfer al iernii la FC Barcelona. Acord total cu Eric Garcia! Contract pe cinci ani

Eric Garcia a crescut la FC Barcelona, trecând pe la toate grupele de vârstă ale clubului, şi a plecat în 2018 la Manchester City, pentru a prinde mai multe minute. Acum, fundaşul central e gata să se întoarcă la FC Barcelona. Eric Garcia mai are contract cu Manchester City până în vara lui 2021, iar "Cetăţenii" sunt de acord, acum, să scadă pretenţiile pentru transferul său la FC Barcelona. Acordul dintre Eric Garcia şi FC Barcelona e total, anunţă presa din Spania, iar acum cluburile trebuie să se înţeleagă.

Barcelona şi Eric Garcia vor semna un contract pe cinci, din informaţiile apărute până acum în presa din Spania. Vestea bună în ceea ce priveşte revenirea lui Eric Garcia la FC Barcelona e faptul că şefii lui Manchester City acceptă acum un preţ mai mic pentru fundaşul central pe care-l pot pierde gratis în vara lui 2021. Concret, Manchester City solicită cinci milioane de euro în schimbul lui Eric Garcia - care să fie plătiţi în vară - plus alte cinci în diferite bonusuri.

Primul transfer al iernii la FC Barcelona. De ce depinde oficializarea mutării lui Eric Garcia pe Camp Nou

Acordul dintre Barcelona şi Eric Garcia e antamat demult şi nu mai există cale de întoarcere, astfel că acesta va ajunge ori acum, în iarnă, ori în vara lui 2021 pe Camp Nou. Fără un preşedinte la conducere, Barcelona e acum pe mâna unui intermimar, Carles Tusquets, care va negocia transferul lui Eric Garcia alături de directorul sportiv, Ramon Planes. Pentru asta e necesar ca toţi candidaţii la preşedinţia Barcelonei să-şi dea acordul. Joan Laporta e primul care a anunţat că nu are nimic împotriva transferării lui Eric Garcia. Victor Font, Toni Freixa şi Emili Rousaud trebuie să-şi dea şi ei acordul pentru ca negocierile să înceapă.

Astfel, Eric Garcia e primul transfer făcut pentru reconstrucţia din temelii a Barcelonei, care are acum o mulţime jucători tineri cu potenţial, după ce a scăpat de "bătrânii" Luis Suarez, Arturo Vidal sau Ivan Rakitic. Frenkie de Jong (23 de ani), Ousmane Dembele (23), Sergino Dest (20), Riqui Puig (21), Ansu Fati (18 ani), Ronald Araujos (21), Pedri (18 ani) şi Eric Garcia sunt pilonii pe care va fi reconstruită noua echipă a Barcelonei.

Cotat la 20 de milioane de euro de specialiştii de la transfermarkt.com, Eric Garcia a strâns deja 30 de meciuri la echipa mare a lui Manchester City, sub comanda lui Pep Guardiola, care a încercat să-l convingă astfel pe jucător să-şi pună semnătura pe un nou contract. Fără succes însă. Eric Garcia are în cont şi un assist în meciurile jucate la echipa mare a lui Manchester City, unde a fost promovat în vara lui 2019. Fundaşul central a făcut deja pasul şi spre naţionala Spaniei, unde a strâns deja patru selecţii.
 

Afla mai multe despre: eric garcia transfer barcelonabarcelona transfer eric garciaeric garcia barcelona transfereric garcia barcelona 

viewscnt
Articole similare