Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord total!". Xavi primeşte un superstar! Barcelona l-a convins să spună "da"

BREAKING | "Acord total!". Xavi primeşte un superstar! Barcelona l-a convins să spună "da"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona ajuns la un acord total cu Ferran Torres (21 de ani), fotbalistul lui Manchester City, pe care l-a convins să spună "da" unui contract pe cinci ani pe Camp Nou. Barcelona şi Manchester City negociază de mai multă vreme pentru transferul lui Ferran Torres, iar cluburile sunt aproape să bată palma.

"Acord total!". Xavi primeşte un superstar! Barcelona l-a convins să spună "da"

Barcelona lucrează de acum pentru perioada de transferuri care va începe în ianuarie 2022. Catalanii vor să transfere un jucător superstar, iar ales lui Xavi şi Joan Laporta, preşedintele de pe Camp Nou, este Ferran Torres. Fotbalistul crescut la Valencia joacă la Manchester City, Barcelona l-a convins să spună "da" unui contract pe cinci ani, după ce i-a promis că va fi starul proiectului condus de Xavi.

Potrivit jurnalistului Fernando Polo de la Mundo Deportivo, Manchester City nu vrea să ţină cu forţa un jucător care vrea să plece, iar un acord cu Barcelona ar putea fi parafat pentru transferul lui Ferran Torres cu o sumă cuprinsă între 50 şi 55 de milioane de euro. "Jucătorul visează să joace pentru Barcelona şi a ajuns deja la un acord total" pentru un contract pe cinci sezoane pe Camp Nou.

Barcelona şi Manchester City negociază de mai mult timp pentru transferul lui Ferran Torres, asta după ce catalanii l-au dorit iniţial pe Raheem Sterling (26 de ani) de la "Cetăţeni". Manchester City va scoate profit de pe urma lui Ferran Torres, care a fost cumpărat de la Valencia cu 28 de milioane de euro, iar acum îl va vinde cu cel puţin 50.

În prezent, Ferran Torres este accidentat şi se află în recuperare după ce şi-a rupt piciorul într-o deplasare la naţionala Spaniei. În acest sezon, fotbalistul spaniol a strâns 522 de minute, a marcat trei goluri şi a livrat o pasă de gol într-un total de şapte meciuri acumulate în toate competiţiile cu Manchester City.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ferran Torres în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ferran torresbarcelonaacord totaltransferxavi 

viewscnt
Articole similare