Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Adrian Mutu a dat lovitura, după ce l-a ratat pe Marko Dugandzic!

BREAKING | Adrian Mutu a dat lovitura, după ce l-a ratat pe Marko Dugandzic!

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu (44 de ani) l-a dorit pe Marko Dugandzic (29 de ano) la Nefchi Baku, în această vară, însă nu s-au găsit finanţele necesare realizării mutării.

Neftchi Baku nu a putut face o ofertă pe măsura pretenţiilor Rapidului, iar fotbalistul croat a luat drumul Arabiei Saudite, la Al-Tai, care a acceptat să plătească aproximativ 2.000.000 de euro pentru realizarea transferului.

Adrian Mutu şi-a găsit un alt atacant

Aşa cum era de aşteptat, Adrian Mutu s-a reorientat către alţi atacanţi din piaţă, însă, nu a reuşit să facă transferul mult dorit, iar perioada de mercato s-a încheiat.

În acest moment, azerii mai pot transfera doar jucători liberi de contract. Înainte de a se închide ”fereastra”, Neftchi Baku  se afla în discuţii avansate cu Atletico Sarmiento din Argentina, pentru atacantul Lucas Melano (30 de ani), însă discuţiile s-au prelungit prea mult.

Cu toate acestea, se pare s-a ajuns, într-un final, la o înţelegere, iar Lucas Melano va ajunge în Azerbaidjan în zilele următoare.

Conform presei din Argentina, Lucas Melano şi-a reziliat contractul cu Sarmiento şi poate merge sub comanda lui Adrian Mutu.

Sursa citată anunţă că Sarmiento va primi 50.000 de dolari drept despăgubire pentru rezilierea contractului, şi are termen până pe 12 septembrie să înregistreze un nou jucător la ligă, în locul lui Melano.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Lucas Melano, conform transfermarkt.de.

Cine este Lucas Melano?

Lucas Melano s-a născut pe 1 martie 1993, la Hernando, şi a început fotbalul la Belgrano, unde a şi debutat la seniori.

În cariera sa, a mai evoluat pentru Lanus, Portland, Estudiantes, Tucuman, San Lorenzo, Central Cordoba, Catolica, Newells şi Sarmiento.

  • În 2015, Portland a plătit 4.500.000 de euro celor de la Lanus, în schimbul lui Melano.

În ultimul sezon, Lucas Melano a marcat 4 goluri şi a oferit 2 pase de gol pentru Sarmiento, în 24 de meciuri de campionat.

  • Melano a bifat 3 meciuri şi un gol pentru naţionala Argentinei U20.

Afla mai multe despre: melanodugandzic 

viewscnt
Articole similare