Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Adrian Şut, OUT de la FCSB? Un club important din Belgia insistă pentru transferul său

BREAKING | Adrian Şut, OUT de la FCSB? Un club important din Belgia insistă pentru transferul său

Fotbal

Comentarii

Fosta campioană a Belgiei din 2018/2019, RKC Genk, mai pregăteşte două transferuri în acest final de sezon, iar unul dintre acestea ar putea să fie Adrian Şut (24 de ani) de la FCSB.

Genk a transferat patru jucători în această vară  - pe Bonsu Baah (18 ani) de la Sarpsborg, pentru 5,2 milioane de euro, Alieu Fadera (21 de ani) de la Zulte Waregem, pentru 4 milioane de euro,  Hendrik Van Crombrugge (30 de ani) de la Anderlecht, pentru 1,3 milioane de euro, şi Joris Kayembe (28 de ani), gratis, de la Charleroi - însă nu vrea să închidă campania de transferuri în acest punct.

Genk vrea să-l transfere pe Adrian Şut

Jurnaliştii beligeni de la ”voetbalprimeur.be” au anunţat, sâmbătă, că Genk mai are în vedere încă doi jucători, pe care va încerca să-i transfere în următoarea perioadă, printre care şi Adrian Şut de la FCSB.

Genk a realizat nişte transferuri în această vară, dar va rămâne activă, în continuare, pe piaţa transferurilor.

Aceştia caută un nou atacant, dar şi întăriri suplimentare la mijlocul terenului. Posibil ca acesta să fie Adrian Şut.

Genk este pregătită să ofere 2.000.000 de euro, dar patronul celor de la FCSB se gândeşte la o vânzare pentru 3.000.000 de euro.

Iarna trecută, Genk a fost în contact cu mijlocaşul, dar nu s-a ajuns la niciun acord. Potrivit patronului de la FCSB, transferul s-ar putea realiza în această vară”, anunţă sursa citată.

Informaţia a fost confirmată, zilele trecute, şi de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Omul de afaceri a declarat că pentru suma corectă în viziunea sa - 3.000.000 de euro - ar fi dispus să-l cedeze pe Adrian Şut.

Se pune problema să plece Şut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r - transferă alţi jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da”, declara Gigi Becali.

Aşadar, dacă Genk ridică ştacheta, este foarte posibil ca Gigi Becali să pună din nou banii înaintea performanţei şi să renunţe la unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut, conform transfermarkt.de.

Adrian Şut a ajuns la FCSB în vara lui 2019, liber de contract. A fost lăsat să mai evolueze un sezon la Clinceni, sub formă de împrumut, apoi, din vara lui 2020, este unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

De asemenea, Adrian Şut se află şi-n vederile selecţionerului Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: adrian sutgigi becaligenkbelgia 

viewscnt
Articole similare