Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Al-Hilal nu se lasă! O nouă ofertă astronomică pentru Mbappe şi PSG

BREAKING | Al-Hilal nu se lasă! O nouă ofertă astronomică pentru Mbappe şi PSG
Comentarii

Saudiţii de la Al-Hilal nu vor să renunţe la ideea transferului lui Kylian Mbappe.

Conform publicaţiei franceze ”L'Équipe”, şeicii lui Al-Hilal au venit cu o nouă ofertă pentru Kylian Mbappe, iar PSG este gata să-şi dea acordul pentru transfer.

Al-Hilal nu renunţă la Kylian Mbappe

Al-Hilal oferă 300 de milioane de euro pentru jucător, despre care se mai interesează şi Barcelona, iar PSG simte că nu are de ales şi ar fi bine să accepte propunerea.

  • Ultima ofertă pentru PSG era de 200 de milioane de euro.
  • Al-Hilal i-a mai transferat în această vară pe Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Ruben Neves (Wolverhampton) şi Kalidou Koulibaly (Chelsea) şi se mai află în discuţii cu Malcom (Zenit) şi Aleksandar Mitrovic (Fulham).

De asemenea, conform jurnalistului James Benge, de la CBS, Al-Hilal mai are pregătit un plan, în caz că nu va ajunge la o înţelegere cu fotbalistul din această vară.

Vara viitoare, Kylian Mbappe va deveni jucător liber de contract şi va putea negocia cu orice club doreşte. Al-Hilal i-a pregătit un contract pe un sezon, în valoare de 700 de milioane de euro!

De asemenea, trebuie menţionat că, dacă Mbappe doreşte un contract mai lung, Al-Hilal poate să-i ofere asta”, a  completat James Benge.

 

 

Afla mai multe despre: psgkylian mbappeal-hilalarabia saudita 

viewscnt
Articole similare