Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Alex Mitriţă prezentat la New York FC. VIDEO spectaculos al americanilor. Primele declaraţii ale fotbalistului

BREAKING | Alex Mitriţă prezentat la New York FC. VIDEO spectaculos al americanilor. Primele declaraţii ale fotbalistului
Comentarii

Alexandru Mitriţă a fost prezentat oficial de către New York FC, formaţia din Major League Soccer care l-a cumpărat de la Craiova.

La prezentarea oficială de la New York, Mitriţă a oferit şi prima declaraţie în calitate de jucător al lui New York City FC: "Este o bucurie foarte mare pentru mine. Am ajuns la un nivel foarte ridicat. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Vreau să-i fac pe toţi cei care au crezut şi cred în mine să fie mândri că au putut să facă acest transfer. Sunt un jucător tehnic, cu viteză, iubesc mingea. Am urmărit foarte mult MLS de când a venit Giovinco, el a fost jucătorul meu preferat. Este un grup foarte bun, unde jucătorii tineri pot să crească foarte mult, să-şi atingă limitele. Ştiu că este un grup foarte bun, un antrenor spaniol care a fost atâta timp secund la multe echipe puternice. Este un campionat foarte puternic, altfel nu veneam în acest campionat. Este un pas mare pentru mine.

Nu am mai fost în New York şi în SUA, dar nu am venit pentru oraş, am venit pentru această oportunitate"

Mitriţă le-a povestit americanilor şi despre echipa naţională: "Avem o echipă frumoasă, o echipă cu jucători foarte talentaţi. În România, cea mai mare parte a jucătorilor sunt foarte talentaţi. Vreau să dau totul la fiecare meci".

Totodată, şi Universitatea Craiova a emis un comunicat cu privire la plecarea lui Mitriţă: "Căpitanul inimilor noastre, în visul american. Alex Mitriţă este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Îţi mulţumim pentru tot, Alex şi nu uita: Craiova va fi întotdeauna casa ta!".

În vârstă de 23 de ani, Mitriţă va semna un contract valabil până în 2023 şi va avea un salariu de peste 1 milion de euro în primul sezon, urmând ca suma să crească de la sezon la sezon.

 

Transferul lui Mitriţă - profit uriaş pentru Craiova

Mitriţă va deveni astfel al treilea cel mai scump jucător din Liga 1, fiind devansat doar de Vlad Chiricheş (plecat la Tottenham de la FCSB pentru 9,5 milioane de euro) şi Nicolae Stanciu (vândut de FCSB la Anderlecht pentru 8,2 milioane de euro).

Pentru Craiova, transferul lui Mitriţă reprezintă o afacere excelentă. Mijlocaşul a ajuns în Bănie în vara lui 2017, sub formă de împrumut, după care oltenii l-au achiziţionat definitiv de la Pescara pentru 800.000 de euro. Astfel, Craiova va face un profit de aproape 7 milioane de euro într-un singur an.

Afla mai multe despre: alexandru mitriţău craiova,  

viewscnt
Articole similare