Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Antonio Conte a dat marea lovitură! Inter l-a transferat pe fotbalistul dorit cu insistenţă de noul antrenor

BREAKING | Antonio Conte a dat marea lovitură! Inter l-a transferat pe fotbalistul dorit cu insistenţă de noul antrenor

Inter Milano

Comentarii

Telenovela Barella la Inter Milano s-a încheiat. Gazetta dello Sport anunţă cifrele tranzacţiei şi acordul dintre părţi.

Nicolo Barella va juca în cele din urmă la Inter Milano. Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti italieni ai momentului a fost în centrul atenţiei în ultimele 4-5 săptămâni, el fiind disputat de marile rivale din Milano, Inter şi AC.

În cele din urmă, Inter a avut câştig de cauză, anunţă Gazzetta dello Sport, care confirmă mutarea dorită de Conte. Noul antrenor al nerazzurilor a insistat pentru transferul lui Barella, pe care l-a trecut de altfel în capul listei de achiziţii.

45 de milioane de euro plăteşte Inter Milano pentru tânărul mijlocaş care a debutat deja în naţionala Italiei. 12 milioane pentru un împrumut pe un an, restul urmând a fi plătiţi obligatoriu de Inter în urma unei clauze. Barella va câştiga pe Meazza 2.5 milioane de euro pe sezon, iar la Cagliari ar putea ajunge şi unul sau chiar doi jucători de la Inter. Preşedintele grupării din Sardinia a negociat la sânge şi a obţinut în cele din urmă tot ce şi-a propus de la Beppe Marotta. Nicolo Barella va efectua în cursul zilei de vineri vizita medicală şi va semna contractul cu Internazionale Milano.

Antonio Conte este un antrenor fericit, acum. Inter i-a adus jucătorul pe care l-a dorit cel mai tare, iar campania de transferuri continuă. Pe Meazza se visează din nou frumos.

Afla mai multe despre: antonio conteinter milanonicolo barella 

viewscnt
Articole similare