Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Anunţ de ultim moment făcut de italieni! Gigi Becali nu se aştepta la asta

BREAKING | Anunţ de ultim moment făcut de italieni! Gigi Becali nu se aştepta la asta

Serie A

Comentarii

Diego Perotti (32 de ani) pleacă de la AS Roma, anunţă presa din Turcia. Atacantul argenitnian ar urma să semneze cu Fenerbahce, în schimbul a 1,7 milioane de euro pe care să le primească trupa de pe Olimpico. Plecarea lui Perotti ar putea face ca interesul Romei pentru Dennis Man (21 de ani) să redevină de actualitate. Cei doi fotbalişti joacă pe acelaşi post, iar Man ar putea reprezenta o investiţie de viitor a italienilor.

Fotomac anunţă că Diego Perotti e pe cale să plece de la AS Roma. Turcii, preluaţi de presa din Italia, anunţă că Fenerbahce e gata să plătească 1,7 milioane de euro în schimbul lui Diego Perroti, care urma să efectueze vizita medicală în Turcia luni, 17 august. În ceea ce-l priveşte pe Perotti, argentinianul ar urma să încaseze un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon. Astfel, Perotti va pleca de la AS Roma după patru ani petrecuţi în capitala Italiei.

Diego Perotti a jucat 26 de meciuri în acest sezon la AS Roma, timp în care a marcat de şase ori şi a livrat patru pase de gol.

  • 6,5 milioane de euro este cota piaţă a lui Diego Perotti în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Redevine de actualitate interesul Romei pentru Dennis Man?

Vestea că Perotti pleacă de pe Olimpico ar putea fi de bun augur pentru Gigi Becali şi Dennis Man. Ca să acopere plecarea lui Perotti, AS Roma va trebui să transfere alt fotbalist în loc, iar Man poate fi omul ideal, având în vedere că joacă pe acelaşi post cu argentinianul care se pregăteşte să semneze cu Fenerbahce. În trecut, presa din Italia a scris despre interesul lui Monchi, celebrul director sportiv de la AS Roma, pentru Dennis Man. Preţul cerut de Gigi Becali ar putea fi un impediment în cazul transferului lui Man în "Cetatea Eternă". Omul de afaceri cere 15 milioane de euro în schimbul lui Man.

Dennis Man a mai ratat un transfer important în acest sezon din cauza pretenţiilor exagerate ale lui Gigi Becali. Reprezentanţii lui Norwich, echipă retrogradată recent în Championship, au venit la Bucureşti, la negocieri cu Gigi Becali, însă n-au fost de acord să achite suma cerută de latifundiarul din Pipera în schimbul fotbalistului român.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 9 goluri şi 5 pase de gol are în cont Dennis Man în sezonul recent încheiat cu FCSB, în 31 de meciuri
  • 1 - un trofeu a câştigat Dennis Man la FCSB, Cupa României în 2020

Afla mai multe despre: as romadennis mantransferdiego perottigigi becalidennis man as romaas roma transfer dennis man 

viewscnt
Articole similare