Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Anunţ OFICIAL! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în iarnă! Nu era pe lista neagră, dar îşi face bagajele

BREAKING: Anunţ OFICIAL! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în iarnă! Nu era pe lista neagră, dar îşi face bagajele

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (60 de ani) a anunţat că fotbalistul Cristian Manea (22 de ani) va pleca de la FCSB înapoi la echipa de la care a fost împrumutat, Apollon Limassol. Fundaşul dreapta a venit ca o mare speranţă la echipa lui Gigi Becali (61 de ani), dar n-a impresionat şi va face cale întoarsă. Manea a câştigat ultimele două titluri din Liga 1, alături de CFR Cluj.

Concurenţa cu Valentin Creţu i-a fost fatală lui Manea. Duckadam spune că, la ultimul meci pe care l-a jucat, s-a văzut diferenţa de atitudine şi încredere dintre Manea şi Creţu. Duelul din banda dreaptă a fost câştigat fără drept de apel de fostul apărător al lui Gaz Metan, iar Manea se va întoarce la Apollon Limassol.

"Nu ştiu dacă Manea e o problemă a fotbalului românesc. Mai degrabă el are probleme personale. A fost o speranţă a fotbalului românesc, dar la ultimul meci în care a jucat (n.r. - cu Poli Iaşi, scor 2-1) s-a văzut diferenţa de atitudine şi de încredere faţă de Creţu. Probabil că Manea va pleca înapoi de unde a fost împrumutat", a declarat Duckadam, luni, pentru gsp.ro.

Cristian Manea (22 de ani), cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei României, a fost împrumutat de FCSB, la începutul acestui sezon, de la Apollon Limassol, până la finalul stagiunii. El a evoluat în doar patru partide, două din Liga 1 şi două din Cupa României.

4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Manea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: cristi maneaapollon limassolfcsbplecare 

viewscnt
Articole similare