Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Anunţ ŞOC al preşedintelui Barcelonei! A CONFIRMAT sosirea lui Griezmann şi a anunţat transferul unui alt SUPER STAR

BREAKING | Anunţ ŞOC al preşedintelui Barcelonei! A CONFIRMAT sosirea lui Griezmann şi a anunţat transferul unui alt SUPER STAR

FC Barcelona

Comentarii

Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului FC Barcelona a susţinut o conferinţă de presă în care a confirmat discuţiile pentru Grizemann şi a anunţat posibilul transfer al lui De Ligt

Preşedintele catalanilor a confirmat despărţirea de vicepreşedintele Jordi Mestre şi a afirmat că a cerut permisiunea celor de la Atletico Madrid să discute cu Antoine Griezmann: ”Ieri am avut o discuţie la Madrid. Am vorbit cu oficialii lui Atletico şi i-am întrebat dacă este posibil să negociem pentru Griezmann. Primul nostru contact cu Antoine Griezmann a fost ieri. Nu eram până ieri optimist că va juca la noi” a spus Bartomeu.

El a negat revenirea lui Neymar pe Camp Nou: ”Clubul a pariat pe Coutinho şi Dembele, care sunt doi jucători fundamentali. Dembele este tânăr şi talentat. Diferit de tot ceea ce există în fotbalul actual. Îmi place cum joacă. Pentru mine, Dembele este mai bun decât Neymar. Ce ştim noi este că Neymar vrea să plece de la PSG, dar ştim şi că PSG nu vrea ca Neymar să plece de acolo. Aşa că, nu cred că se pune problema” a subliniat Bartomeu.

Întrebat dacă De Ligt va ajunge la Barcelona, Bartomeu a mărturisit: ”V-am spus acum ceva timp că ştiu la ce echipă va juca De Ligt. Ştiu în continuare, dar nu pot să vă spun mai multe!” a încheiat preşedintele Barcelonei, una dintre cele mai incendiare conferinţe de presă susţinută până acum de când conduce clubul.

"Să terminăm cu legenda asta că Messi cere jucători! Jucătorii nu cer jucători, decizia aparţine tehnicienilor, întotdeauna", a precizat Bartomeu.

Preşedintele clubului catalan a mai dezvăluit că fostul portar Victor Valdes va primi o funcţie în cadrul grupării, în sectorul legat de copii şi juniori.

Mestre şi-a dat demisia miercuri seara

Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului FC Barcelona a primit miercuri seară pe biroul său, demisia vicepreşedintelui Jordi Mestre. Vestea a venit ca un şoc, ţînând cont de influenţa lui Mestre în cadrul clubului catalan.

"Discrepanţe majore cu privire la activitatea sportivă" este motivul invocat de Mestre, pentru demisia pe care i-a înaintat-o preşedintelui Bartomeu.

Zvonurile din presa catalană susţin că Jordi Mestre a fost printre primii oameni influenţi în club care s-au opus venirii lui Griezmann. Mestre ar fi solicitat transferul lui Neymar Junior, fotbalist dorit şi de "greii" vestiarului blaugrana. Preşedintele catalanilor a negat această teorie în conferinţa de presă de astăzi.

Afla mai multe despre: josep maria bartomeugriezmannde ligtbarcelona 

viewscnt
Articole similare