Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Anunţul momentului: ”Mbappe la Real Madrid? Şanse de peste 50%”

BREAKING | Anunţul momentului: ”Mbappe la Real Madrid? Şanse de peste 50%”

La Liga

Comentarii

Kylian Mbappe (25 de ani) a intrat în ultimele luni de contract cu Paris Saint-Germain, însă nu a decis undeva va juca din vară, când ar urma să se despartă de francezi.

Javier Tebas: ”În fiecare zi, şansele lui Real Madrid cresc”

Real Madrid nu pierde timpul, în aceste zile. Preşedintele madrilenilor, Florentino Perez, nu şi-a luat gândul de la starul francez, chiar dacă a pus o serie de condiţii: cea mai importantă - clubul este mai important decât jucătorul, în orice privinţă.

Atacantul francez a visat de mic să joace la Real Madrid şi, într-o oarecare măsură, şi-ar dori să îmbrace tricoul celei mai galonate formaţii europene. Dar nu va face oricum: doreşte să fie recompensat financiar pe măsură.

Se pare că reprezentanţii lui Mbappe şi cei ai lui Real Madrid sunt într-o strânsă legătură, în negocieri intense, iar şansele de materializare a transferului sunt foarte mari.

Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, a anunţat că şansele mutării lui Kylian Mbappe la Real Madrid cresc pe zi ce trece, iar francezul nu ajunge la un acord de prelungire a înţelegerii cu Paris Saint-Germain.

Am spus că procentul pentru realizarea transferului, acum câteva săptămâni, a fost de aproximativ 50%. Acum este şi mai mult.

În fiecare zi care trece şi Mbappe nu semnează noul contract cu PSG, procentul creşte.

Real Madrid are o situaţie financiară fantastică şi astfel ar putea semna şi mai mulţi jucători, nu doar Mbappe”, a declarat preşedintele La Liga, Javier Tebas, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: kylian mbappeparis saint-germainreal madrid 

viewscnt
Articole similare