Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Anunţul zilei în Gazzetta dello Sport! Ionuţ Radu dă lovitura şi prinde un transfer uriaş. Clubul care l-a pus pe lista de cumpărături

BREAKING | Anunţul zilei în Gazzetta dello Sport! Ionuţ Radu dă lovitura şi prinde un transfer uriaş. Clubul care l-a pus pe lista de cumpărăturigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Gazetta dello Sport anunţă că Ionuţ Andrei Radu, portarul formaţiei Genoa a intrat pe radarul formaţiei AS Roma.

Radu îşi continuă ascensiunea în Serie A, iar prestaţiile sale bune din poarta Genovei, nu au trecut neobservate de marile cluburi din Italia. Pe lângă Internazionale Milano, care are şi prima opţiune pentru achiziţionarea sa, Gazetta dello Sport a aflat că portarul naţionalei Under 21 este şi în atenţia formaţiei AS Roma. Mutarea s-ar putea realiza în vara lui 2019, după ce Ionuţ Radu va participa cu România la Euro 2019 U21.

Remarcat de Monchi, Radu este unul dintre numele pe care AS Roma le urmăreşte cu atenţie” scrie sursa citată. Sub titlul ”Mănuşi pentru glorie”, jurnaliştii italieni îi fac o radiografie completă tânărului portar român: ”De Radu nu se trece. E un detaliu valabil atât pentru adversari, cât şi pentru cei care sunt concurenţi pe post”.

 

 

Cel mai important cotidian italian notează că Directorul Sportiv al Romei, spaniolul Monchi a început un proces de întinerire al echipei, iar pe lângă fotbalişti extrem de talentaţi precum Pellegrini (22 de ani), Kluivert (19 ani), Cengiz Under (21 de ani), Ante Corić (21 de ani) sau Zaniolo (19 ani), gruparea romană va aduce şi alţi jucători tineri de mare perspectivă. Printre ei se vehiculeazăa cum şi numele căpitanului naţionalei Under 21 al României. 

Ce concurenţă ar avea Ionuţ Radu la AS Roma

Gruparea romană se bazează în acest moment pe suedezul Robin Olsen, care este portarul titular al echipei lui Eusebio di Francesco. Olsen are 29 de ani şi se află la primul sezon în Serie A, unde nu a impresionat până acum, aşa cum se aşteptau oficialii clubului.

Rezerva sa de portar este veteranul Antonio Mirante, jucător transferat tot în această vară de la Bologna, cu scopul de a dubla acest post. Al treilea portar al echipei este Daniel Fuzato, un tânăr brazilian cu potenţial, dar care nu a apucat încă să joace pentru prima echipă.

Roma mai are doi portari tineri, Andrea Romagnoli şi Lorenzo Crisanto, ambii împrumutaţi la Pistoiese, respectiv Monopoli. Niciunul dintre ei, nu se ridică la nivelul lui Andrei Radu, un portar care a trecut deja prin suficiente probe de foc în Serie A. 

Afla mai multe despre: ionuţ raduandrei radugenoa 

viewscnt
Articole similare