Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Astra îi dă replica lui Şumudică: "Antrenorul se transformă în impresar". Dezvăluiri despre transferul lui Alibec în Turcia

BREAKING | Astra îi dă replica lui Şumudică: "Antrenorul se transformă în impresar". Dezvăluiri despre transferul lui Alibec în Turcia

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a emis un comunicat de presă cu privire la oferta primită de Denis Alibec de la Gaziantep Gazişehir, clubul antrenat de Marius Şumudică.

"Referitor la declaraţiile antrenorului clubului Gaziantep – Marius Şumudică, cu privire la transferul lui Denis Alibec în Turcia, clubul Astra doreşte să facă următoarele precizări:
 
- Singura hârtie oficială primită de clubul nostru privind transferul lui Alibec a fost una în care clubul Gaziantep solicita împrumutul jucătorului! Pur şi simplu, fără sume de bani, fără clauze financiare, etc.
 
- De aici şi până la sumele vehiculate public de Marius Şumudică este cale lungă şi, cu atât mai surprinzător este faptul că antrenorul se transformă , de fapt, în impresar!

- Considerăm subiectul transferului lui Denis Alibec ”forţat” către o abordare neprincipială, de influenţare a jucătorului şi opiniei publice într-o direcţie greşită, departe de adevăr", a menţionat clubul din Giurgiu pe site-ul oficial. 
 
Marius Şumudică a declarat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că echipa pe care o antrenează a făcut o ofertă în jurul sumei de 600.000-700.000 pentru împrumutul lui Alibec, doar că Astra a cerut un transfer definitiv, fixând preţul la 3 milioane de euro. 
 
Denis Alibec a început foarte bine acest sezon de Liga 1. Atacantul giurgiuvenilor a avut o evoluţie solidă în partida cu FC Voluntari, când a reuşit să şi marcheze printr-o execuţie frumoasă fiind desemnat şi jucător partidei.

Afla mai multe despre: denis alibecastramarius sumudica 

viewscnt
Articole similare