Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Au bătut palma cu Gareth Bale! "Este mutarea secolului". Salariu FABULOS pentru galez

BREAKING | Au bătut palma cu Gareth Bale! "Este mutarea secolului". Salariu FABULOS pentru galezgalerie foto

Real Madrid

Gareth Bale, starul lui Real Madrid are şanse mari să joace sub comanda lui Cosmin Olăroiu.

Presa chineză anunţă că Jiangsu Suning a ajuns la un acord cu Gareth Bale pentru transferul galezului sub comanda lui Cosmin Olăroiu.

Jurnalistul chinez Bai Guohua a confirmat înţelegerea dintre cele două părţi, dar precizează că există detalii între cele două cluburi care nu sunt încă finalizate. Conform sursei citate, Gareth Bale va avea un salariu de 5 milioane de euro pe lună! Asta înseamnă că Bale va câştiga undeva spre 50 de milioane de euro pe sezon, urmând a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume. ”Mutarea secolului” anunţă chinezii pe reţelele de socializare. Cel mai bine plătit fotbalist din China în acest moment este Oscar, fostul jucător de la Chelsea, plătit cu 21 de milioane de euro pe sezon.

 

 

Jiangsu Suning îl urmăreşte deja pe Twitter

Gruparea chineză care este antrenată de Cosmin Olăroiu îl urmăreşte deja pe Twitter pe starul lui Real Madrid. Este doar unul dintre cele 34 de conturi pe care clubul chinez le urmăreşte pe Twitter.

Real Madrid şi PSG, schimbul anului în fotbal?

Real Madrid aşteaptă răbdătoare finalizarea situaţiei lui Bale. Galezul nu este pe placul lui Zinedine Zidane şi are zilele numărate pe Bernabeu, astfel că Real Madrid caută soluţii. Presa din Anglia a anunţat ieri că Real Madrid studiază şi posibilitatea unui schimb de jucători în care Bale ar urma să fie implicat.

The Independent scrie că Real Madrid şi Paris Saint Germain negociază un schimb de jucători: Neymar la Real şi Gareth Bale la PSG.

Presa engleză anunţă ceea ce ar putea să devină schimbul anului! Gareth Bale şi Neymar, doi fotbalişti aflaţi în dizgraţia cluburilor de care aparţin, ar putea face schimb de locuri.

The Independent scrie că Bale ar putea ajunge la Paris Saint Germain, după ce a intrat în dizgraţia antrenorului Zinedine Zidane. Neymar este şi el în conflict deschis cu oficialii parizieni şi ar vrea să se întoarcă în Spania, la Barcelona sau Real Madrid.

  • 50 de milioane de euro a plătit Jiangsu Suning pentru brazilianul Alex Teixeira 

  • 33 milioane de euro i-a costat pe cei de la Suning, Ramires (Chelsea) şi Eder Citadin (Inter)

  • 5.5 milioane de euro este salariul lui Teixeira la Suning

  • 4.5 milioane de euro câştigă Eder Citadin

  • 21.6 milioane de euro câştigă Oscar la Shanghai SIPG (cel mai bine plătit jucător din campionatul Chinei)

viewscnt
Articole similare