Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Barca încearcă o nouă lovitură, după Depay! Un alt star de la EURO a fost contactat de Laporta

BREAKING | Barca încearcă o nouă lovitură, după Depay! Un alt star de la EURO a fost contactat de Laporta
Comentarii

Barcelona a avut unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, iar acum, echipa se află în reconstrucţie.

Eric Garcia, Emerson, Sergio Aguera şi Memphis Depay au fost deja semnaţi de Barcelona, dar Laporta nu are de gând să se oprească aici. Preşedintele catalanilor lucrează la prelungirea contractului cu Messi şi vrea să îi demonstreze că echipa se va bate în continuare pentru trofee. 

Gruparea blaugrana este interesată de Robin Gosens, fotbalistul care a distrus-o pe Portugalia în ultimul meci de la EURO, scor 4-2 pentru Germania. Jurnaliştii de la Sport1, au dezvăluit că fosta campioană din La Liga l-a contactat deja pe impresarul jucătorului de la Atalanta. 

 

Revelaţia din Serie A a activat deja prelungirea contractului, iar clubul italian nu va fi nevoit să se despartă pe bani puţini de fotbalist. Robin Gosens ar costa 35 de milioane de euro, iar suma pare a fi una accesibilă pentru spanioli, care au hotărât în această vară să adopte o politică a transferurilor pe bani puţini. 

Atalanta l-a cumpărat pe Robin Gosens în 2017, de la Heracles Almelo, pentru doar 1,17 milioane de euro. Sezonul trecut, fundaşul stânga neamţ a jucat 44 de partide în tricoul italienilor, a înscris 12 goluri şi a oferit 8 pase decisive. 

În meciul contra Portugaliei, Gosens a reuşit un gol, o pasă decisivă şi a centrat la autogolul lui Dias. După această performanţă, el a fost declarat omul meciului. 

Afla mai multe despre: gosens 

viewscnt
Articole similare