Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Barcelona a dat lovitura!! Primul transfer pentru iarnă anunţat de catalani. Super starul care vine lângă Messi

BREAKING | Barcelona a dat lovitura!! Primul transfer pentru iarnă anunţat de catalani. Super starul care vine lângă Messigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a înţeles cu Memphis Depay. Olandezul vine pe Camp Nou, dar alţi doi fotbalişti vor pleca de la echipă

Ronald Koeman şi l-a dorit foarte mult, iar Barca este aproape de a-i îndeplini dorinţa. Memphis Depay va juca la Barcelona din iarnă, susţine presa catalană. ”El va fi înlocuitorul lui Suarez” confirmă şi Diario Gol.

Pentru ca Memphis Depay să ajungă din iarnă pe Camp Nou, formaţia catalană trebuie să-şi regleze masa salarială, scrie presa spaniolă. În acest sens, cotidianul Sport susţine că Ousmane Dembele ar putea pleca la Manchester United.

”Barca vrea să se întâlnească în următoarele zile cu agenţii fotbalistului, pentru a le transmite că Ronald Koeman nu-l consideră un fotbalist vital pentru el” scrie şi Diario Gol.

O altă variantă pe care FC Barcelona o studiază pentru a finaliza tratativele cu Depay este vânzarea lui Martin Braithwaite, fotbalist pe care de asemenea Koeman, nu îl consideră un jucător important. Braithwaite are oferte din Bundesliga şi La Liga şi ar urma să fie cedat în iarnă.

Între timp, oficialii catalani au bătut palma cu agenţii lui Depay şi s-ar fi înţeles în linii mari cu Olympique Lyon. Cotat la 45 de milioane de euro, fotbalistul olandez în vârstă de 26 de ani a mai jucat în cariera sa pentru PSV Eindhoven şi Manchester United. Lyon l-a achiziţionat pentru 16 milioane de euro, iar în actuala stagiune a marcat de 4 ori în primele 6 meciuri.

Barca are probleme cu banii. Clubul catalan obligat să reducă salariile

FC Barcelona a demarat un proces de reducere a salariilor jucătorilor, antrenorilor şi a personalului administrativ pentru a compensa diminuarea drastică a veniturilor generată de pandemia de coronavirus, relatează Reuters, care citează o sursă din cadrul clubului catalan de fotbal.

Staff-ul tehnic a fost notificat de către club că se va trece la reducerea costurilor, după diminuarea veniturilor cu 97 milioane euro în utimul bilanţ financiar.

Angajaţii clubului, inclusiv jucătorii, au fost sfătuiţi să-şi desemneze un reprezentant care să negocieze în următoarele două săptămâni reducerea salariilor.

De la reluarea sezonului trecut, întrerupt în martie din cauza Covid-19, meciurile de pe Camp Nou s-au desfăşurat fără spectatori, iar veniturile din activităţile comerciale de la stadion şi muzeu au fost puternic afectate de scăderea numărului de turişti din oraş.

Barca a raportat în ultimul an financiar o scădere de 14% a veniturilor, în timp ce datoriile nete au crescut la 488 milioane euro.

În martie, Barca a luat măsura temporară de a tăia salariile jucătorilor cu 70%, până la finalul stării de urgenţă din Spania care s-a încheiat în luna iunie.

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma