Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Barcelona a dat lovitura!! Primul transfer pentru iarnă anunţat de catalani. Super starul care vine lângă Messi

BREAKING | Barcelona a dat lovitura!! Primul transfer pentru iarnă anunţat de catalani. Super starul care vine lângă Messigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a înţeles cu Memphis Depay. Olandezul vine pe Camp Nou din iarnă, dar presa din Spania scrie că Barca trebuie să vândă unul sau doi jucători în perioada următoare.

Ronald Koeman şi l-a dorit foarte mult, iar Barca este aproape de a-i îndeplini dorinţa. Memphis Depay va juca la Barcelona din iarnă, susţine presa catalană. ”El va fi înlocuitorul lui Suarez” confirmă şi Diario Gol.

Pentru ca Memphis Depay să ajungă din iarnă pe Camp Nou, formaţia catalană trebuie să-şi regleze masa salarială, scrie cotidianul SPORT. În acest sens, sursa citată susţine că Ousmane Dembele ar putea pleca la Manchester United în vara viitoare. Nici Griezmann nu e sigur că va mai rămâne în Catalonia.

Accidentarea lui Ansu Fati, care va lipsi de pe gazon minim 3 luni de zile, le-a dat peste cap planurile oficialilor catalani, care au redeschis rapid pista Depay. Sport scrie că actuala conducere interimară a demarat tratativele pentru Depay cu Olympique Lyon. Contractul lui Depay se încheie în vara anului viitor, detaliu care poate facilita transferul fotbalistului la gruparea catalană.  

Între timp, presa catalană scrie oficialii catalani ar fi bătut deja palma cu agenţii lui Depay, care acceptă transferul imediat pe Camp Nou.

Cotat la 45 de milioane de euro, fotbalistul olandez în vârstă de 26 de ani a mai jucat în cariera sa pentru PSV Eindhoven şi Manchester United. Lyon l-a achiziţionat pentru 16 milioane de euro, iar în actuala stagiune a marcat de 4 ori în primele 6 meciuri.

Barca are probleme cu banii. Clubul catalan obligat să reducă salariile

FC Barcelona a demarat un proces de reducere a salariilor jucătorilor, antrenorilor şi a personalului administrativ pentru a compensa diminuarea drastică a veniturilor generată de pandemia de coronavirus, relatează Reuters, care citează o sursă din cadrul clubului catalan de fotbal.

Staff-ul tehnic a fost notificat de către club că se va trece la reducerea costurilor, după diminuarea veniturilor cu 97 milioane euro în utimul bilanţ financiar.

Angajaţii clubului, inclusiv jucătorii, au fost sfătuiţi să-şi desemneze un reprezentant care să negocieze în următoarele două săptămâni reducerea salariilor.

De la reluarea sezonului trecut, întrerupt în martie din cauza Covid-19, meciurile de pe Camp Nou s-au desfăşurat fără spectatori, iar veniturile din activităţile comerciale de la stadion şi muzeu au fost puternic afectate de scăderea numărului de turişti din oraş.

Barca a raportat în ultimul an financiar o scădere de 14% a veniturilor, în timp ce datoriile nete au crescut la 488 milioane euro.

În martie, Barca a luat măsura temporară de a tăia salariile jucătorilor cu 70%, până la finalul stării de urgenţă din Spania care s-a încheiat în luna iunie.

Laporta şi Victor Font, principalii favoriţi să câştige alegerile 

Fostul preşedinte, Joan Laporta s-a hotărât şi va candida din nou pentru a fi preşedintele Barcelonei. De meserie avocat, Laporta a lucrat de luni bune şi încă lucrează la dosarul său de candidatură. Mai mult, se pare că Joap Laporta are deja echipa de conducere gata pregătită, în eventualitatea în care va câştiga alegerile, susţine jurnalistul Oriol Domenech.

Sursa citată susţine că Laporta a încercat un pact cu Victor Font, unul dintre cei consideraţi favoriţi la preşedinţia Barcelonei, însăă nu au ajuns la un acord. În principiu, cel doi vor candida separat la alegeri.

Afla mai multe despre: memphis depaybarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare