Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali dă o nouă lovitură istorică. Tănase pleacă de la FCSB şi semnează direct în Liga Campionilor. Patronul a confirmat deja mutarea

BREAKING | Becali dă o nouă lovitură istorică. Tănase pleacă de la FCSB şi semnează direct în Liga Campionilor. Patronul a confirmat deja mutarea

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este tot mai aproape de plecarea de la FCSB, după ce o echipă care se pregăteşte pentru preliminariile Ligii Campionilor a făcut o ofertă pentru a-l transfera pe căpitanul roş-albaştrilor.

FCSB a ratat din nou titlul în Liga I, iar acum îşi pregăteşte lotul pentru sezonul următor, unde va evolua în preliminariile Conference League. În schimb, Florin Tănase poate face pasul direct către Liga Campionilor, după ce Ferencvaros a trimis o ofertă concretă pentru a-l transfera pe golgheterul roş-albaştrilor.

Conform gsp.ro, campioana Ungariei a demarat negocierile cu Gigi Becali pentru transferul fotbalistului de 27 de ani. Oficialii lui Ferencvaros sunt dispuşi să-i ofere un salariu lunar de 35 de mii de euro lui Florin Tănase, iar Gigi Becali a recunoscut că este aproape de a bate palma cu oficialii clubului maghiar.

"Am discutat în urmă cu două săptămâni. Eu am cerut 3 milioane de euro, cât e clauza. Impresarul care a venit mi-a spus că ei ar vrea să dea 2 milioane de euro. Atunci am spus să dea 2 milioane de euro acum şi încă un milion dacă se califică în cupele europene, oricând, pe durata contractului. Aşa mă asigur că iau 3 milioane.

Să vedem. Impresarul a zis că s-ar putea face. Dar nu am mai primit niciun răspuns. Oricum, dacă începe campionatul, nu-l mai dau. Nu mai pleacă nimeni de la FCSB după ce începe sezonul (n.r. - 16 iulie). Dacă pleacă până atunci, am timp să aduc un nou atacant" , a declarat Gigi Becali.

Fotbalistul ajuns la 27 de ani se află deja de şase ani la FCSB, perioadă în care a însumat 225 de apariţii, 82 de goluri şi 41 de pase decisive.

Unicul trofeu câştigat de Tănase la Bucureşti a fost Cupa României, în 2020, când FCSB a învins-o pe actuala deţinătoare a competiţiei, Sepsi.

  • 33 de titluri şi 24 de Cupe ale Ungariei are Ferencvaros în palmares
  • 5,5 milioane de euro valorează Florin Tănase, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare