Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali, în culmea fericirii. FCSB dă lovitura în plină criză: Coman şi Man pleacă la pachet. Anunţul oficial

BREAKING | Becali, în culmea fericirii. FCSB dă lovitura în plină criză: Coman şi Man pleacă la pachet. Anunţul oficial

FCSB

Comentarii

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunţat, sâmbătă, că negociază transferurile lui Florinel Coman şi Dennis Man.

Patronul vicecampioanei en titre a Ligii 1 a mărturisit că pandemia de coronavirus nu i-a afectat afacerile şi a dezvăluit unde pot ajunge cele două staruri de la FCSB.

“Cu afacerile… nicio problemă nu e. Chiar acum negociez pentru doi jucători (n.a. - Florinel Coman şi Dennis Man), ca să vând. Unul în America, unul în Anglia. Chiar la sumele alea dinainte (n.a. – de pandemia de coronavirus). Deci nu e problemă“, a spus Gigi Becali, la Realitatea Plus.

Gigi Becali, patronul FCSB, aproape să îi vândă pe Florinel Coman şi pe Dennis Man

Aşa cum a dezvăluit încă de zilele, Gigi Becali negociază trecerea lui Florinel Coman în MLS, la fosta echipă a lui Kaka, Orlando City. În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman are o cotă de şase milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de, însă Gigi Becali este convins că extrema stângă merită mai mult.

“Mi-au trimis o ofertă pentru Coman din America, mi-au trimis oferta oficială atunci, m-au întrebat dacă mai e valabil. Am spus că nu accept oferta lor şi am spus nişte modificări în oferta lor. Era 50-50, am făcut modificări, le-am dat loc 60, eu 40. Vreau 9 milioane de euro pe 60 la sută, aşa ofertă am făcut eu. Cinci milioane prima tranşă, două milioane, două milioane. Poate e mai bine dacă nu se face, dacă se reia fotbalul Florinel va costa mai mulţi bani. Cei de la Orlando au scăzut acum la trei ani jumate contractul, era pe patru ani. Nu o să las preţurile foarte jos, dar ce pot să iau, iau”, spunea Becali la Pro-X, zilele trecute.

Celălalt fotbalist pentru care Gigi Becali negociază în aceste zile este Dennis Man. La 21 de ani, Man are o cotă de 5,5 milioane de euro, iar de serviciile sale sale mai este interesată, pe lângă clubul din Anglia, şi Atalanta Bergamo, revelaţia acestui sezon în fotbalul european.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare